Bäst i test: Bästa pool för barn 2022 – Jämför Barnpool

En liten barnpool kan vara en besparing under varma sommardagar. Små barn är väldigt känsliga för värme och då kan avkylning vara ett bra alternativ till att vistas utomhus på sommaren. Barnpoolen bjuder också in till olika vattenlekar, med eller utan badleksaker eller vänner.

Poolen kan ställas upp i trädgården och småbarnspoolerna kan även placeras på uteplatser för den som inte har trädgård. Tänk på att köpa en relativt stor pool beroende på ditt barns ålder och lämna den inte ensam utan tillsyn i poolen.

Innehållsförteckning

  1. Bäst i testet - Bestway Uppblåsbar Barnpool

  Barnpoolen från Bestway är oval till formen och har extra tjocka kanter för att tåla lek i högt tempo. Kanten är genomskinlig vilket gör det spännande att försöka titta igenom, med undantag för vissa delar som sätter färg. Poolen är gjord av PVC som har visat sig vara extremt hållbar.

  Kanterna spänns åt genom avstängningskopplingsventilen och är även lätta att tömma när de fälls ner och förvaras. Denna uppblåsbara barnpool är 2,29 meter lång, 1,52 meter bred och 51 centimeter djup. Rekommenderas inte för barn under 6 år.

  2. Intex Babypool

  Färgglad barnpool dekorerad med några roliga mönster, allt för att stimulera barns sinnen vid användning. Botten är blå och ovanför den sträcker sig ett tak som är färgat och format som efterliknar flygsvamp. Det finns också en liten flugsvamp som sträcker sig ut från poolkanten, vilket väcker intresset hos små barn.

  Andra delar av poolkanten är täckta med dekorativa tryck i form av blommor och blad. Poolen rymmer 45 liter och rekommenderas för barn upp till 3 år. Reparationssatser ingår också så att du enkelt kan laga små hål som uppstår.

  3. Marvel Spider-Man Barnpool

  Låt barnen simma med spindelmannen i denna pool. Poolens kanter är uppblåsta och utsidan av dessa är dekorerad med motiv på spindeln. Interiören är i den klassiska röda tonen och botten är blå, Spider-Man signaturfärger. Poolens höjd mäter 30 centimeter och den runda formen har en diameter på 122 centimeter, vilket ger en volym på 200 liter.

  Hela poolen är gjord av vinyl som är ett slitstarkt material och som även kommer med reparationssatser för små hål. Poolen rekommenderas för barn från 2 år och äldre.

  4. Bestway Skill Shot Spela biljard

  Denna pool ger inte bara stor svalka på sommardagarna, den inbjuder också till aktiv lek med målen på poolens kortsidor. Försök att kasta bollarna till målens olika hål och samla poäng. Detta är lika roligt att köra ensam som det är med andra, vilket innebär att barnet är i lite extra action.

  Poolen har en speciell tömningsfunktion där man kopplar en trädgårdsslang till standardventilen vid tömning. I uppblåst läge har poolen en längd på 237 centimeter, en bredd på 152 centimeter och en total höjd på 94 centimeter vid målen.

  5. Intex - Babypoolsnigel med solskydd

  Barnpool med unik snigelformad design. Designen är attraktiv för små barn med en stark gul färg, snigelögon och skal som är ett skyddande tak i den starka solen. Hela poolen är uppblåsbar, inklusive botten, vilket gör att barnet kan sitta mjukt och bekvämt i poolen.

  Poolen har en volym på 53 liter och mäter i uppblåst läge 1,45 x 1,02 meter. En reparationsplåster medföljer för att reparera eventuella små hål som kan uppstå. Babypoolen från Intex rekommenderas för barn från 1 år till 3 år.

  6. Bestway uppblåsbar barnpool

  Med en tilltalande design och några tillbehör ingår, inbjuder denna barnpool till aktiv lek i sommarvärmen. Poolen är utformad som en båt med en uppblåsbar ratt i fören och en bakåtvänd bakände. Levereras med uppblåsbar fisk och fiskespön samt en reparationslapp för att laga hål.

  Bogserbåt rekommenderas för barn från 2 år och äldre. Den har en vattenvolym på 84 liter och är i uppblåst läge 140 cm lång, 130 cm bred och 104 cm hög för det bakre landskapet. Poolen är uppblåst av flera säkerhetsventiler och är gjord av slitstark vinyl.

  7. Intex Min första simning för barn

  Barnpool lämplig för de yngsta barnen 1-3 år. Poolen har lila uppblåsbara kanter och är fodrad med dekorativa motiv inspirerade av havet. Motiven som lockar små barn och stimulerar deras sinnen finns i både färger och former.

  Poolen är 15 cm hög och har en volym på 15 liter, dess diameter är 61 cm. Den snygga storleken passar ett barn i taget och gör att den kan användas även på mindre uteplatser och är lätt att flytta.

  8. Bestway Babypool Turtle Totz

  På grund av dagens unika design är det spännande att ta ett svalkande dopp. Poolen har en uppblåsbar botten som gör den mjuk att sitta i. På sidorna står försvarsmurar som efterliknar det blå och böljande havet med fisk- och sjögräsmotiv. Som ett tak sträcker sig en kraftfull sköldpadda över hela poolen och ger en svalkande skugga.

  Denna design känns också som en koja och blir mysig att sitta i. Dess färger och mönster gör att barn kan se det som stimulerar deras sinnen. Poolen är gjord av slitstark vinyl och kommer även med en reparationsbricka. Turtle Totz Playground Simning rekommenderas för barn från 2 år.

  Saker att tänka på innan man köper en barnpool

  När du ska köpa en babypool finns det några saker att tänka på. Först och främst bör storleken på poolen anpassas beroende på barnets ålder, små barn från 2 år ska ha tillgång till en pool som är grundare och mindre i storlek.

  Om poolen är till för de minsta barnen kan det vara en fördel att ha en pool med inbyggt tak som skyddar mot skadliga UV-strålar.

  Vilken barnpool är bäst i testet?

  Med sin unika och kreativa design är Intex Babypool Mushroom den bästa i försök. Denna pool har färger och former som små barn tycker om och bjuder in till lek. Den flygande svamphatten har också en skyddande effekt mot starka och skadliga solstrålar som gör poolen säker att använda även under molnfria sommardagar.

  Eftersom botten även är uppblåsbar är den mjuk att sitta på och minimerar skaderisken även för de yngsta. Denna pool ger sval och inspiration för barn mellan 1-3 år. Den kommer även med en reparationslapp ifall det skulle bli ett hål någonstans.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy