Bästa BB & CC Cream 2022

BB & CC-krämer blir allt populärare. Produkternas popularitet beror främst på deras mångsidighet, eftersom de fungerar som hudvård och makeup i ett.

Med BB cream kommer du till exempel att kunna vårda och vårda huden, samtidigt som den täcker bra, och CC cream hjälper dig att korrigera ojämnheter i pigmentet och ge dig en jämnare hudton.

Båda krämerna är alltså designade för att fylla mer än en funktion och är ett självklart val för den som strävar efter en hälsosammare och slätare hudstruktur.

Innehållsförteckning

  7 BB-Cream & CC-Cream Best

  1. Bäst i testet - Lumene CC Color Correction Cream

  Med Lumene CC SPF 20 Color Correction Cream får du en CC-kräm som innehåller SPF 20 och så vidare som skyddar din hud från farlig UVA- och UVB-strålning. Krämen är väldigt lätt och behaglig mot huden, och har samtidigt en medelhög täckförmåga som kan tas vid behov.

  Krämen hjälper dig att minska rodnad och pigmentförändringar, vilket ger dig en mycket fin och naturlig lyster. Till Lumene CC SPF 20 Color Correction Cream väljs fuktiga ingredienser, t.ex. Nordiskt källvatten.

  2. Kräm L'Oréal BB C'est Magic

  L'Oréal BB Cream C'est Magic, som namnet antyder, är ren magi för din hud. Den högkvalitativa BB-cremen ser ut som lite och ger dig en fantastisk boost med fukt och en jämnare hudton på samma gång.

  L'Oréal BB Cream C'est Magic är en lätt tonad ansiktskräm som ger dig en naturlig och fin täckning som håller hela dagen. Eftersom den innehåller SPF 20 skyddar den huden från farliga UV-strålar.

  3. IsaDora BB Cream Brons & Glow

  Med IsaDora BB Cream Bronze & Glow Cream kan du kombinera makeup och hudvård i ett och få en produkt som har många välgörande egenskaper. Krämen kan med fördel användas som en primer som återfuktar, balanserar och skyddar hudens struktur, samtidigt som den har en svag foundationliknande täckning.

  För att ge dig en riktigt fin och vacker finish är IsaDora BB Cream Bronze & Glow även berikad med glödpärlor som ger en naturlig lyster.

  4. Biotherm Aquasource BB Cream

  Biotherm är mycket framgångsrik i att skapa bra hudvårdsprodukter och med sin Biotherm Aquasource BB BB Cream hittar du en återfuktande och närande kräm som passar alla hudtyper.

  Aquasource BB Biotherm BB Cream appliceras topiskt på morgonen och kan användas som primer under din foundation eller helt utan annat smink. Dina tecken på trötthet, eventuella orenheter eller rodnad kommer att vara ett minne blott.

  5. ACO Soft Face Bronze Day Cream

  ACO är ett annat varumärke som har visat sig vara en riktig fena för att skapa bra och professionella hudvårdsprodukter för både män och kvinnor. ACO Face Soft Bronze Day Cream är en lätt tonad dagkräm som passar alla hudtyper och hudtoner då det finns flera färger att välja mellan.

  ACO Bronze Soft Face Bronze Day Cream är en mycket emotionell och återfuktande kräm, fri från parfymer och starka kemikalier. Resultatet är fräsch hud som ser solbränd ut.

  6. Estée Lauder Anti-Aging CC Cream

  Om du letar efter CC-kräm i den högre prisklassen kan vi rekommendera Estée Lauder CC Anti-Aging Cream. Denna multifunktionella kräm är unikt utvecklad för att kunna anpassa sig efter dina specifika behov, vilket gör den lämplig för alla hudtyper.

  Estée Lauder Anti-Aging CC Cream är berikad med en självjusterande färg, vilket betyder att den anpassar sig efter din hudton, men det är inte allt.

  Estée Lauder CC Anti-Aging Cream hjälper dig också att minska synliga tecken på åldrande, såsom rynkor, slät hud eller fina linjer. En allt-i-ett-lösning med andra ord. Produkten innehåller SPF 10.

  7. Le Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum

  By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum skiljer sig ganska mycket från klassiska CC-krämer och den främsta anledningen till detta är att det kommer i serumform.

  Serumet appliceras på rengjord hud och innan du applicerar din dagkräm. Med Le Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum får din hud en ny och fräsch lyster, samtidigt blir din hudton slätare och du får en slätare hudstruktur.

  Produkten kan användas även utan att applicera någon makeover ovanpå för stor fräschör.

  Köpguide - Välj rätt BB & CC-kräm

  Gick du in i övre djungeln BB och CC? Då är du inte ensam! I många fall kan det vara mycket svårare att välja en sådan produkt än att välja t ex en klassisk foundation, eftersom krämerna har mer än ett syfte.

  BB eller CC – Det första du bör tänka på är om du vill ha BB cream eller CC cream. Produkterna skiljer sig åt genom att ha olika egenskaper och vara lämpliga för olika ändamål. CC korrigerar hudtonen, medan BB cream ger näring.

  Varumärke – BB eller CC cream behöver inte vara dyrt för att fungera bra, men varumärket är oftast kritiskt till vilka ingredienser som används och hur höga dessa är. Du kan investera i ett varumärke som du känner och vet att det är bra.

  Ton och pigment – Eftersom BB cream och CC cream ger viss täckning är det viktigt att du väljer en som är så lik din egen hudton som möjligt. Det är alltid bäst att testa handledernas insida, eftersom hudtonen vanligtvis är väldigt lik människans.

  Vad är skillnaden mellan BB & CC krämer?

  BB är en förkortning som står för Beauty Balm och är en produkt som kombinerar smink och hudvård i ett. Produkten ser ut som en vanlig foundation, men innehåller näringsingredienser och näringsämnen.

  SPF är också vanligt här. CC står för Color Correction och är en produkt som är täckande, samtidigt som den döljer pigmentförändringar eller röda områden.

  När behöver du använda BB & CC krämer?

  BB eller CC cream kan användas för att gynna dig som är ute efter vårdande skönhetsprodukter, men samtidigt vill du ha en fin täckning. Båda krämerna har en låg täckningsgrad, vilket kan byggas upp av mängden kräm som appliceras.

  Den bästa produkten för dig beror i första hand på vilket syfte du använder den för – få en jämnare hudton eller återfukta och ge näring.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy