Billigtochbra.se

Bästa Betongblandare 2022

Oavsett om du har ett etablerat företag eller bara älskar att reparera hus och trädgård så är en betongblandare en maskin som kan komma väl till pass. Det förutsätter givetvis att det är just konkret man i första hand arbetar med.

Genom att blanda sand, grus och cement kan du säkerställa en riktigt snygg och bra betongblandning som kan användas till vad du vill. betongblandaren gör allt det tunga arbetet åt dig, luta dig sedan tillbaka och vänta på att betongen är klar.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa betongblandare

  1. Bäst i testet - Lunda Belle Mini 150 betongblandare

  Lunda Belle Mini 150 är en praktisk och högkvalitativ betongblandare som rymmer 136 liter och är dubbelisolerad. Betongblandaren är lätt att bära precis som en vanlig hjulstång och har en hastighet på 24 minuter per minut.

  Lunda Belle Mini 150-trumman är gjord av ett mycket tätt ark som är speciellt pressat och har en grov bottenfunktion. Trumman kan även tas bort för enkel rengöring.

  2. ABM P 135 betongblandare

  ABM P 135 betongblandare kommer i en vacker och färgglad nyans av orange/röd och är gjord med nollspänningsutlösare. Blandaren kommer med många bra och praktiska funktioner, t.ex. eftersom den har en fotpedal och en ratt som underlättar tömningen.

  Ringdrevet är tillverkat av högkvalitativt stål och ABM P 135 Betongblandare levereras färdigmonterad och klar att användas.

  3. Betongblandare S 230

  S 230 betongblandare är idealisk för dig som letar efter en betongblandare som är platt och enkelt och steglös på två olika sidor. Pipan har löstagbara blad och är gjord av plåt som är mycket slitstark och tålig, samt försedd med en grov nedre dimension.

  För att köra den används kuggkrans och kugghjul och det finns tre olika steg att välja mellan. En 230 s betongblandare har en motoreffekt på 1,2 hk och en volym på 225 liter.

  4. Betongblandare - 135L

  Denna elektriska och släta betongblandare kommer i en vacker gul färg och har en kapacitet på 135 liter. Detta är perfekt för dig som letar efter en allroundbetongblandare lämplig för små och medelstora jobb.

  Bottentrumman är mycket robust tack vare sin svetsning och den låga vikten på 42 kilo gör den relativt lätt att bära och bära. Betongblandaren har en öppning på 38,5 cm i diameter och kommer med 2 års garanti.

  5. Collomix TMX1000 Obligatorisk mixer

  Ibland kan det bara vara betong som man vill blanda ihop och då passar Collomix Forced Mixer TMX1000 perfekt. Denna tvångsblandare klarar alla typer av material, både lättare och långsammare.

  Ja t.ex. Gäller puts, bruk och betong. Collomix Forced Mixer TMX1000 har en kompakt och robust design med en flexibel påsöppnare så att du enkelt kan fylla på vid behov. Behållaren rymmer 100 liters blandningar.

  6. Omrörare HiKOKI UM16VST2

  HiKOKI UM16VST2 är en handhållen omrörare som du kan använda för att blanda allt från puts till tung betong. Omröraren har en mycket kraftfull 1600W motor och är utrustad med ett ergonomiskt och bekvämt handtag för bästa grepp.

  Det finns även överbelastningsskydd samt återstartsskydd och den integrerade stålramen ser till att motorn är stötskyddad.

  Köpguide – Välj rätt betongblandare

  Att köpa en betongblandare kan vara lätt, men det finns många aspekter att ta hänsyn till för att göra ditt val mycket tillfredsställande. Nedan följer en lista med tre punkter du bör fokusera på för att hitta en betongblandare som passar dig.

  Storlek – Betongblandarens storlek är avgörande för hur mycket betong du kommer att kunna blanda på en gång. Större modeller är i de flesta fall alltid mer praktiska, oavsett om du behöver lite eller mycket betong, eftersom de sparar tid.

  hållbarhet – Betongblandare ska vara tillverkad av slitstarkt material som är lätt att rengöra. Efter varje användning kommer tunnan att innehålla rester som kan orsaka sprickor eller överbelastning. Högkvalitativt stål rekommenderas.

  Transport/portabilitet – Tänker du använda betongblandaren på olika ställen, t.ex. Arbetar du med det professionellt är det viktigt att det är lätt att bära. Betongblandaren ska vara försedd med ordentliga hjul och vara lätt att fästa på fordon.

  När behöver man använda betongblandare?

  En betongblandare kommer att användas när du vill blanda betong. Det kan t.ex. Vad du vill bygga med betong i trädgården, skapa en snygg vägg till rabatten eller kanske till och med göra betongskulpturer.

  Betong är ett väldigt starkt byggmaterial som är hållbart, men det tar lång tid i onödan att blanda själv.

  Exit mobile version