Bästa Bollhavet för Barn 2022 » Bäst i test

Bollens hav är jättekul och ett bra sätt för barn att leka och ha en chans att röra på sig. De allra flesta föräldrar känner nog igen den lycka som växer fram i barnet när ett hav av bollar finns tillgängligt. Trots allt var han nog lika glad som vi var när vi var små.

Din största dröm skulle vara att ha en egen sjöboll hemma och idag är det fullt möjligt. Marknaden erbjuder fler och färre modeller av kullager som gör sig utmärkta i barnrummet. Naturligtvis är det inte nödvändigtvis en leksak, men det är ett fantastiskt roligt sätt för barn att aktivera sig.

Innehållsförteckning

  Topp 7 bollplaner för närvarande

  1. Bäst i testet - JLY Bollhav

  JLY Bollhav är vår obestridda vinnare i detta bästa test och av många anledningar. Med detta bollhav får ditt barn en väldigt rolig plats att leka på och du hittar fina inredningsdetaljer i barnrummet. JLY Bollhav kommer i diskreta nyanser av grått så att han inte skriker i färgerna, vilket är en favorit för många vuxna.

  Tack vare rätt polyuretanskum står den dessutom säkert och stadigt på golvet, utan att välta. Det finns totalt 150 roliga bollar att leka med och givetvis är de gjorda av giftfri PE-plast. Om bollarna blir smutsiga till sjöss kan du bara ta bort tyget och lägga det i tvättmaskinen.

  2. Meow Baby Bollhav

  Med en stilren och minimalistisk design är denna havsboll från Meow Baby ett bra komplement till barnrummet. Kulhavet är ca 30 cm högt och kommer i en fin nyans av ljusgrå som smälter in fint med husets interiör.

  Totalt är det cirka 200-250 bollar i havet, men både mängd och färg är något du kan bestämma själv. Du klickar helt enkelt på de beställningsval du vill göra. Om du väljer att inte köpa med några bollar kan Meow Baby - Sea Ball fungera som en härlig mysbassäng eller lekplats för de mindre barnen.

  Kaxholmen Bollhav inklusive bollar

  Kaxholmen hav skapade en riktigt cool och bra boll som kommer i en fin nyans av gråblandat. Designen känns både modern och trendig och är lätt att hålla utanför eller flytta runt vid behov. Tack vare de lite större måtten på 90 x 90 x 30 cm passar den bra för barn i olika åldrar.

  Själva sjöbollen är gjord av 100 % polyester så den är säker och säker för din baby att använda. För att hålla smuts och bakterier borta kan du även tvätta den i 30 grader (handtvätt) vid behov. Precis som namnet antyder får du 200 bollar i giftfri plast. Kulorna kommer i svart och grått.

  4. Bollhav Lekmatta

  Multifunktionella babyprodukter är en av de bästa som finns och med denna fina produkt får du havsboll och lekmatta i ett. Det är på grund av de vikta kanterna som du kan förvandla bollhavet till en mjuk och skön matta att spela på.

  För att vara extra säker för din bebis är den gjord av giftfritt ekoläder och är helt CE-märkt. Här kan du välja mellan olika storlekar och köpa dig bollar i valfri färg. Beroende på vad du väljer får du plats med antingen 200, 500 eller så många som 800 bollar. Om havet behöver tvätta bollar, använd endast en fuktig trasa.

  5. Bollhav Hjortronslott

  En sjöboll är inte bara en produkt som äldre barn kan använda, utan också mindre ska kunna ta del av nöjet att leka bland bollarna. Cloudberry Castle Sea Ball kan användas från 1 års ålder och är ett stabilt och vackert bollhav med modern design.

  Själva havsbollen är större och det gör att även vänner kan vara med och leka. Genom att utrusta sjöbollen med överläggstextil slipper du som förälder springa till slutet av dagen och plocka upp bollar som hamnar utanför. I ditt köp får du 100 bollar i färgerna vit och svar. Både boll och sjöboll är gjorda av giftfria material (PE och polyester).

  6. Sea Ball IPlay med bollar

  IPLAY har skapat en väldigt fin och rolig sjöboll som passar barn från 3 år och uppåt. Denna havsboll kommer att vara ett bra ställe att leka med ditt busiga lilla frö, dyka ner eller kanske gömma en eller två mysar. Kulhavet är en ordentlig ram med polyestertyg.

  IPLAY sjöboll har CE-märkning och uppfyller alla krav i EN71 säkerhetsstandard. Totalt får du även 100 bollar som kommer i de lysande färgerna svart, vitt och ljusblått. Vill du ha extra bollar kan du alltid köpa färgglada IPLAY-kulor som kommer i ett set med 100 stycken.

  7. Active Kid Pop Up Bollhav

  När vi väljer produkter tycker vi att det är viktigt att hitta modeller som passar barn i alla åldrar. Även mycket små barn har roligt att leka med bollar så vi valde att lista Kid Active Press Ball i vårt bästa test. Har babygymet blivit lite tråkigt kan ett hav av bollar vara perfekt att gå vidare till.

  Här hittar du inte bara en havsboll med fina detaljer och många härliga färger, utan du hittar även 30 bollar och 3 underbara söta babyleksaker. Det är en stor fördel att Sea Ball Pop Up Active Kid Ball är infällbar. Detta innebär att du kan vika och vaddera sjöbollen när den inte används. Active Kids Pop Up Sea Ball kan användas från 6 månaders ålder och passar lika bra för inomhuslek som för utomhuslek.

  Tänk på när du köper en havsboll till barnrummet

  Det finns ytterligare två viktiga saker att tänka på när du köper ett hav av bollar till din bebis. Den första är havsstorleken på bollar och den andra är åldersrekommendationen på produkten. När det gäller storlek måste du se till att havet av bollar inte är för stort eller för litet för bebisen eller bebisens rum.

  Åldersrekommendationen anger vilken ålder produkten är lämplig för och detta bör du följa till punkt och pricka. Det finns en anledning till varför sjöboll för 4-åringar inte ska användas för 2-åringar. Det kan bara skapa en säkerhetsrisk.

  JLY Bollhav

  Det finns självklart massor av fina och bra bollhav att välja på, men bollhavet från JLY är min favorit. Det är inte bara roligt och säkert för barn att använda, det är också en väldigt fin inredningsdetalj i huset.

  De tjocka, mjuka sidorna hindrar din bebis från att slå även om den råkar hoppa eller falla mot kanterna. Att det använts Oeko-Tex certifierad bomull är förstås också väldigt uppskattat.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy