Bästa Cyklopet för Barn 2022 » Bäst i test

Få saker kan vara så starka på sommaren som en snorklingstur. De flesta barn älskar att leka och simma och då är det roligt att se vad som finns under vattenytan. Kanske ser du fina fiskar eller så hittar du snäckor och musslor. Med en cyclip blir simningen mycket roligare och tack vare det stora utbudet finns det många modeller och prisklasser att välja mellan.

Många uppslagsverk kommer säkert att användas och då är det förstås bra om man väljer ett som är hållbart från början. Måste kunna acceptera uppslagsverk att leka med och använda mycket, utan att gå sönder eller utan att vatten läcker in i den.

Innehållsförteckning

  Mest populära uppslagsverk nu på

  Bästa uppslagsverket för barn

  1. Bäst i testet - Scuba Gear Cyklop Helmask

  Vi valde att lista Scuba Gear Cyklop Helmask som vinnare av vårt testarbete och det finns goda skäl. Med denna helmask kan din bebis vara under vattenytan under en längre tid, eftersom setet även innehåller en lång och bra snorkel. Du justerar enkelt masken genom att dra i remmarna och sedan få den att passa ditt barns huvud.

  Med ett synfält på 180 grader och fri andning under hela snorkelturen kan bebisen leka i timmar. Scuba Gear Cyklop Helmask levereras med en bra och smidig nätpåse för enklare förvaring.

  2. Gratis andningssnorkelmask

  Vi fortsätter med ytterligare en snorkelmask, men denna gång från tillverkaren Splash Waterfun. Med Free Breath får du en klassisk snorkel med längre format så att ditt barn kan dyka djupare. Det unika med snorkeln är dock att den härstammar från maskens huvud och inte direkt från munnen.

  Sidoslutarna på masken ser till att luften du andas riktas mot skärmen innan den når barnets mun eller näsa. På så sätt behöver du inte oroa dig för skärmdimman igen och att din bebis blir blind. Free Breath har en enhet för GoPro-kameror.

  3. Intex Snorkset

  När du snorklar har du en chans att upptäcka en värld du aldrig sett förut. Med Intex Snorkelset kan ditt barn uppleva vattnets alla under med en tydlig och unik bild. I det här setet hittar du en encyklopedimask i färgen svart och en tillhörande snorkel.

  Bebisen kan enkelt fästa snorkeln i kroken på masken och sedan justera remmarna för en perfekt passform. Observera att Intex Snorkel rekommenderas från 8 år.

  4. Bling2O simglasögon

  Om din bebis är väldigt bra på att hålla andan eller bara vill vara under vattnet en kort stund är Bling2O Simglasögon det perfekta valet. Dessa simglasögon kommer i en vacker och klarblå färg och är bly- och latexfria. Tack vare sin anti-dim-egenskap imma inte heller linsen och UV-skyddet ser till att barnets ögon skyddas under sommarens alla vattenlekar.

  Naturligtvis kan du justera huvudremmen så att den passar din bebis. Simglasögon rekommenderas för användning av 8 års ålder och äldre.

  5. Waimea dykglasögon med snorkel

  med Waimea Diving Goggles Med Snorkel kan ditt barn ta reda på vad som finns under vattenytan. Detta snorkelset kommer i en ljusrosa och söt färg och passar barn från ca 8 år och äldre. Med den justerbara remmen ser du till att masken sitter bra på ditt barns huvud och att det inte finns någon chans att något vatten läcker in i den.

  I munstycket på den medföljande snorkeln hittar du en avtappningsventil som ser till att vatten inte kan komma in. Linsen är gjord av klart och transparent glas för bästa upplevelse.

  6. Eolo Cyklop Haj

  Hur skönt är det att inte kunna se ut som en riktig haj när man simmar under vattnet? Med Eolo Cyklop Haj kan din bebis göra just det. Denna cyklon blir rosa och ser precis ut som en hajformad ansiktsmask.

  Eolo Cyklop Haj lämpar sig lika bra för utomhusbad som för pool och den justerbara huvudrätten gör den lätt att byta även för små barn. Eolo Cyklop Haj kan användas från 5 år och uppåt. Det blir aldrig kallare än så.

  7. Murena Snorkelmask

  Har du lärt dig att dyka finns det otroligt många saker att upptäcka. Som barn kan man i allmänhet spendera timmar i vattnet och med Murena Snorkel Mask blir spelet roligare. Snorkelmasken kommer i en seniorstorlek, vilket gör den bäst lämpad för äldre barn och tonåringar. Remmen kan dock justeras för att få en bra passform.

  Murena Snorkelmask täcker hela ansiktet och är utrustad med ett 180 graders panoramaområde. Eftersom snorkeln är fäst på toppen av masken kan du andas genom mun och näsa precis som vanligt. Till skillnad från klassiska uppslagsverk är Murena mycket mer vattentät, vilket förhindrar vatten från att komma in i ansiktet samt att snorkla.

  8. Crocodile Eolo Cyclops

  Om hajar inte är ditt barns favoritdjur kan en krokodil passa bättre efter smak. Här är ytterligare en mask från Eolo som gör dykning och snorkling mycket mer intressant. Cykloiden har en ordentlig passform och ligger stadigt mot ansiktet, vilket förhindrar att vatten och fukt kommer in.

  På baksidan av chilipen hittar du en rem som kan justeras efter behov och gör Eolo Cyklop lämplig för alla, även mindre barn från 5 år och äldre.

  Vad är Cyclops?

  Kortfattat kan du säga att ett uppslagsverk är en kombination av en snorkelmask och ett par glasögon. Cyclops har en stor lins som täcker ögonen ordentligt, men det finns även några som täcker näsan och minskar risken för kalla soppor.

  Uppslagsverket är jättebra att använda när man vill snorkla eller vill kunna titta länge under vattenytan, men det fungerar även bra om barnet vill dyka i poolen.

  Hur rengör man encyklopedin?

  Det är viktigt att rengöra uppslagsverket så att du inte får problem med allergier och irritation från smuts, men det är också viktigt så att materialet inte går sönder. Vissa mer exklusiva uppslagsverk kan ha specifika rensningsinstruktioner och då är det viktigt att du följer dessa.

  Om det inte finns några instruktioner är det bäst att rengöra cyklopen med varmt vatten och använda mild tvål. Använd inte reptåliga svampar utan gnugga med tummen för bästa resultat.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy