Bästa Docksängen 2022 » Bäst i test

Dockor är inte långt ifrån en ny uppfinning och har under många år gett glädje och underhållning för barn i alla åldrar. Med en docka kan ditt barn utveckla sin förmåga till empati och empati, men också bearbeta saker som har hänt i barnets liv. För de flesta kan dockor i första hand vara en rolig leksak, någon att leka med och ta hand om, mata och byta blöjor.

Visst är det utvecklande och roligt också, men det kommer att bli lite mer spännande och du får även tillgång till roliga tillbehör. Det kan t.ex. Det handlar om att byta kläder, en dockvagn och speciellt en docks egen säng när det är dags att gå och lägga sig på kvällen. Här listar vi de bästa och bästa docksängarna för tillfället.

Innehållsförteckning

  De bästa docksängarna att köpa just nu

  1. Bäst i testet - Rosaline Smallstuff Doll Bed

  Smallstuff har skapat en väldigt vacker och realistisk docksäng som ser ut precis som en riktig vagga. Rosaline Small Goods Doll Bed är gjord av massivt och kraftigt trä och det är då den manuella åtgärden för att uppnå bästa resultat. I ditt köp får du en liten madrass så att bebisen kan ligga extra bekvämt och de rundade och mjuka hörnen minskar risken för att din bebis skadas.

  Sängens mått är 49,5 x 26,5 cm. Observera att i köpet ingår inga sängkläder utan endast separat beställning. Med denna docksäng kan bebisens favoritdocka eller gosedjur sova väldigt gott på natten.

  2. Stoy Wood Docksäng

  Stoy är ett svenskt varumärke känt för att skapa utmärkta och högkvalitativa produkter och leksaker för barn. Med denna fina docksäng i trä kan din bebis leka i många timmar. Dockbädden är gjord av stabilt naturträ och målad i vit färg.

  När du har köpt den får du en vändbar filt och kudde, vilket gör att barnet kan välja vilken färg sängen ska passa in i. Stoy Wooden Doll säng kommer i full stretch och står stadigt på golvet utan att lätt hoppa över. Måtten är 47,4 x 27,4 x 25 cm.

  3. Zebra docksäng

  Zebra har gjort en jättefin docksäng som kommer i en ljus nyans av grönt. Sängen är tillverkad och designad i Danmark och är helt fri från gifter eller farliga kemikalier. Denna docksäng är idealisk för dig som tillför värde till ett högre pris och vill ha en docksäng som står stadigt genom generationerna.

  En zebra docksäng mäter 49 x 31 x 35 cm och går ihop i förväg. Det gör att man som förälder inte behöver skruva ihop något utan docksängen kan användas direkt. Tack vare sin CE-märkning och uppfyllande av säkerhetsstandarden EN71 kan du säkert låta ditt barn leka fritt.

  4. Kids Nature Bed Doll Concept

  Children's Concept Doll Bed Nature är den perfekta docksängen för alla barn som vill kunna leka på olika platser. Docksängen är utrustad med hjul som gör att barnet kan åka runt dockan eller gosedjuret, som en barnvagn.

  Den naturliga och minimalistiska designen gör den perfekt för moderna interiörstilar och CE-märkningen säkerställer att den är säker för ditt barn att använda. I köpet hittar du med både sängkläder och sängkläder av bomull och polyester. Kids Nature Doll Bed Concept Rekommenderas för barn 3 år och äldre.

  5. Pippi docksäng med bäddset

  Pippi Långstrump har länge varit en oslagbar favorit hos många barn och vuxna i Sverige. Denna snygga och praktiska docksäng gör spelet lite roligare. Pippi kan sova själv, eller varför inte lägga ner en docka eller annat gosedjur. Sängen är gjord av trä och har en vacker röd färg.

  Det medföljande bäddsetet har Pippis eget fotavtryck på kudden. Pippi docksäng är CE-märkt med bäddset och har kudde, säng, täcke och mjuk madrass.

  6. Cloudberry Castle Dock Bed

  Babyvaggor har blivit väldigt populära och är väldigt populära och nu kan bebisens favoritdocka sova själv. Cloudberry Castle Dolls Bed har en modern design och ser precis ut som den klassiska resrocken.

  Här har de även använt nät på sidorna, för att få den riktigt stiliga looken. Sängen är 30 cm bred och 54 cm lång. Det gör att större dockor och gosedjur får plats ordentligt och kan sova gott.

  7. MaMaMeMo docksäng

  Gillar du det klassiska och tidlösa? Då kommer MaMaMeMo Doll Bed att vara ett bra komplement till barnrummet. Sängen på denna docka är gjord av slitstarkt och slitstarkt trä och är målad vit på alla delar. På grund av de större måtten på 55 x 27 x 25 cm är den lämplig för dockor och nallar upp till 50 cm, även om den är flexibel och lätt att flytta vid behov.

  På varje hörn hittar du fina dekorationer i form av små knoppar. Den medföljande madrassen gör det bekvämare för dockorna att ligga ner. MaMaMeMo docksäng från 2 år rekommenderas. Sängsetet säljs separat.

  8. JaBaDaBaDo docksäng

  Designen av docksängar blir mer modern och idag kan du hitta modeller som ser ut precis som riktiga spjälsängar eller spjälsängar. Denna snygga och moderna docksäng från JaBaDaBaDo kommer med en hög och snygg sänggavel i färgen rosa.

  Rosa är precis den färg som används för att dekorera hela sängen, förutom de små klumpar på sänggaveln som är målade i guld. JaBaDaBaDo docksängstorlek är 42 x 24 x 34 cm och passar bäst för barn från 3 år och äldre.

  Saker att tänka på när du köper babysängar

  När det kommer till färg- och storleksval är det oftast barnets egna preferenser som är viktiga, men trots allt finns det några grundläggande saker som varje docksäng borde ha. En docksäng måste vara ordentlig och hållbar.

  Den ska göras med hög standard så att barnet kan leka med den på ett tryggt och säkert sätt. Dockbädden ska göras så bred som möjligt och fri från lösa delar eller vassa föremål.

  Bäst i testet: Rosaline Small Goods Doll Bed

  Naturligtvis är den bästa docksängen för ditt barn en smaksak, men vi tror att det finns många anledningar till varför Smallstuff Rosaline Doll Bed vann vinnaren i detta bästa test. Denna docksäng är inte bara extremt snygg att se på, utan designen gör den väldigt tålig och stark, vilket är viktigt för att din bebis ska kunna leka tryggt och säkert.

  De rundade hörnen med dämpare gör den extra realistisk och eftersom den är handmålad är den unik i sin natur. Priset är typ högre, men å andra sidan får du en docksäng med lång hållbarhet som går att ärva om och om igen.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy