Bästa Doktorsväska för Barn 2022

Blev din favoritnalle skrikig eller ramlade den konkava kaninen ur vagnen på väg hem från förskolan? Sen är det såklart viktigt att de får besöka en liten läkare. Med en babydoktorväska kan gosedjur och andra leksaker putsas om vid behov.

De allra flesta barn har en tid då de tycker att läkarens leksaker är väldigt roliga och vad passar då bättre för att få en komplett liten outfit med allt en riktig läkare behöver?

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa läkarväska för barn

  1. Bäst i testet - Doctor Kids Concept-väska

  Kids Concept har skapat en riktigt snygg och väldigt realistisk doktorsväska av kartong. Väskan kommer i en vit färg och har ett ordentligt handtag för optimal transport, så din lilla läkare kan bära alla viktiga verktyg snabbt och enkelt.

  Totalt får du 7 olika typer av tillbehör som. liten termometer och spruta - där alla är gjorda av hållbart och miljövänligt trä. Läkarväskan rekommenderas från 3 års ålder så den passar för små och lite större barn. Verktygen kan lätt rengöras för optimal hygien.

  2. Doktorns röda väska

  En utflyktsläkare måste ha tillgång till en läkarväska komplett med alla tillbehör du kan behöva och det är precis vad ditt barn kommer att få med denna förtjusande färgglada leksak. I den här serien kan ditt barn uppfylla sina drömmar om att bli en riktig läkare eller spela roliga rollspel med syskon eller gosedjur.

  Setet innehåller ett stetoskop, termometer, sax och mycket mer - allt tillverkat på en hållbar plats. Detta gör det också lättare när det är dags att rengöra leksakerna, eftersom de enkelt kan tvättas och rengöras vid behov.

  3. Fisher Fisher-Price-väska

  Fisher-Price Doctor Bag är en riktigt snygg och rolig uppsättning leksaker där ditt barn kan vara en riktig läkare ett tag. Setet innehåller flera olika verktyg och en snygg förvaringsväska som gör den lätt att bära med alla verktyg.

  Här hittar du bland annat ett stetoskop för att höra hjärtljud, en liten knapptermometer och en helt smärtfri spruta för gosedjur och andra patienter. Läkarväskan kräver inte batteri och rekommenderas från 3 år.

  4. JaBaDaBaDo Doctor's Bag

  JaBaDaBaDo Doktorväskan är en av de finaste medicinska väskorna på marknaden och här har man funderat mycket på det när det kommer till design och användarvänlighet. Verktygen är gjorda av slitstarkt trä som är lätt att göra och kommer med totalt 9 olika tillbehör.

  Väskan är gjord av tuffare kartong och innehåller medicinska burkar, stetoskop, salvor, sprutor, doktorsmössor, blodtrycksmätare och mycket mer. Nu kan alla som behöver omplastas vaccineras eller få blodtrycksmätning.

  5. Njoykids Doctorset

  Med Njoykids Doktorset kan ditt barn leka doktor och ta hand om gosedjur, syskon eller mamma och pappa. Satsen består av ett antal olika tillbehör som kan behövas och som alla är gjorda av gummiträ som är organiskt och fritt från giftiga färger.

  I väskan ingår bland annat en liggande hammare, salva, anteckningsbok och en termometer för att kolla efter eventuell feber hos din favoritnalle. Väskan rekommenderas från 3 år och kommer att vara en perfekt leksak för varje litet barn som drömmer om att bli läkare.

  Köpguide - Välj rätt läkarväska för bebisar

  Att hitta en bra och snygg doktorsväska för barn är inte särskilt svårt, men det finns ändå några saker som är viktiga att tänka på för att du ska bli så nöjd med köpet som möjligt. En läkarväska är vanligtvis utrustad med olika typer av verktyg, till exempel. termometer, stetoskop, bandage och plåster, men materialet kan variera och i vilket material de byts.

  Ämne – Läkarväskor för barn kan vara ganska dyra och då vill man så klart se till att få ut så mycket av sina pengar som möjligt. Ta en titt på läkarens verktyg i lekväskan och om du kan hitta några andra tillbehör.

  Åldersgräns – Barn i alla åldrar älskar att leka med doktorsväskor, men det är viktigt att välja en som passar ditt barns ålder. Detta görs för att undvika att skada ditt barn eller små delar som kan orsaka skada. Så välj en väska som är speciellt designad för ditt barns ålder.
  Ämne – Läkarleksaker är roliga och används ofta. Materialet ska därför vara hållbart och kan rengöras vid behov. Plast är det vanligaste materialet, men det finns även läkarleksaker av trä.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy