Bästa Duschcreme 2022

Det är inte bara en duschkräm för att rengöra huden utan den är även utvecklad för att ha en lugnande, återfuktande och återfuktande effekt. En mycket vanlig missuppfattning är att man tror att schampo och duschkräm är samma sak, men att de marknadsförs på olika sätt, men så är inte fallet.

Duschkräm är utvecklad speciellt för användning på kroppen och är mycket rikare på både konsistens och val av ingredienser. Schampots uppgift är att lösa upp fett och smuts från hårbotten och duschkrämen är att återfukta och ge huden näring.

Innehållsförteckning

  7 bästa tvål- och duschkrämer

  1. Bäst i testet - Ida Warg Shower Vitalizing Mousse

  C-vitamin har länge varit känt som en av de bästa ingredienserna att använda om du vill ge energi och ljusa upp din hud. Vitaminet finns i allt från ansiktskrämer och lotioner till hårvård och nagelvård.

  Med Ida Warg Vitalizing Shower Mousse får du en väldigt krämig och behaglig duschkräm som liknar mousse och gör huden mjuk och smidig under lång tid.

  Ida Warg Vitalizing Shower Mousse är utvecklad för att vara glänsande så den innehåller både C-vitamin och bönextrakt. Blandningen ger näring till din hud och minskar risken för dåsighet.

  2. Dermalogica Atmospheric Body Wash

  Dermalogica är riktiga fenor för att skapa bra, högkvalitativ hudvård för alla typer av behov. Med Dermalogica Atmospheric Body Wash får du en mycket bubblig och krämig duschkräm med en underbar doft av eukalyptus, lavendel och träsadel.

  Din hud är djupt rengjord och pH-värdet balanserat. För en föryngrande effekt är Dermalogica Atmospheric Body Wash berikad med citron, Tea Tree och Fransk Rosmarin och med hjälp av Pro-Vitamin B5 och salvia blir huden mjuk och len.

  3. Fenjal Classic Duschcreme

  Fenjal Classic Duschcream är en duschkräm som är idealisk för dig med normal torr hud som behöver mycket fukt. Med Fenjal Classic Duschcream får du en duschkräm som ger ett riktigt härligt skum, vilket gör den totala duschupplevelsen mycket bättre.

  För att säkerställa att den är effektiv och vårdande är den berikad med ett komplex av både Panthenol och lipider. Tillsammans säkerställer de att huden skyddas och risken för uttorkning minskar.

  4. L'Occitane Baux duschgel

  Tycker du att det är svårt att ha många olika typer av produkter och flaskor i ditt badrum? Då kan vi rekommendera L'Occitane Baux Shower Gel. Med L'Occitane Baux Shower Gel får du duschkräm och schampo i ett svep.

  Vad många inte är medvetna om är att vanliga schampon är för mycket uttorkade för hårbotten, men inte längre! L'Occitane Baux Shower Gel rengör skonsamt och tar bort fett och olja och doftar väldigt gott.

  5. Hermés Jour d'Hermès, badkräm och dusch

  Schamponering behöver inte vara dyrt för att vara effektivt, men i vissa fall har priset stor inverkan på kvaliteten. Om du är villig att betala tillräckligt för den bästa summan är Hermés Jour d'Hermès, bad- och duschkräm ett annat bra alternativ.

  Hermés Jour d'Hermès, bad- och duschkräm kommer i form av flytande tvål, som snabbt förvandlas till skum när den kommer i kontakt med vatten. Krämen doftar av blommor av alla de slag - en doft som håller hela dagen.

  6. Rituals The Rituals of Sakura Duschskum Duschtvål

  Med The Rituals The Sakura Foam Shower Soap Rituals kan du vara säker på att din dusch eller bad inte har lite extra hud. Rituals Sakura Ritual Shower Foam Shower Shower Soap har en underbar doft av körsbärsblommor och är berikad med ekologisk rismjölk.

  När gelen kommer i kontakt med din hud förvandlas den till ett mycket smidigt och behagligt skum som lätt glider över huden. Tack vare den flexibla förpackningen är The Rituals of The Ritual of Sakura Shower Foam Shower Soap lätta att ta med på resan också.

  7. Molton Brown Bath & Shower Gel

  Molton Brown Bath & Shower Gel är en storpratare om en prisbelönt duschkräm för dess närande ingredienser och effektivitet. Molton Brown Bath & Shower Gel kommer i en flexibel pump mbotella som gör den lätt att dosera, och förhindrar att vatten eller bakterier kommer in.

  Toppnoterna inkluderar bergamott och kardemumma, och hjärtnoterna består av viol och jasminblad. Vi uppskattar också att flaskan på 500 ml håller fullt, speciellt eftersom duschkrämen ligger i den lite högre prisklassen.

  Köpguide – Välj rätt duschkräm

  Att välja en duschkräm kan vara en enkel uppgift, men för att hitta en kräm som verkligen är effektiv måste du göra lite research innan du gör ditt val.

  Att välja enbart baserat på duschkrämens märke eller design är ett vanligt misstag. Visst är det skönt med en fin flaska i badrummet, men hela syftet är trots allt att den ska passa din hud.

  Hud typ – Tänk på din hudtyp. Försök inte komma på knepiga stämplar som "fet hud" eller "kombination", utan titta istället på dina behov.

  Om du har fet hud på ryggen men är torr på armarna kommer huden säkert att blandas, men leta istället efter krämer som har balanserade ingredienser. Lavendel, t.ex

  Näringsingredienser – När man väljer duschkräm är det lätt att stirra sig blind på priset, eftersom alla jobbar på samma sätt.

  Detta är dock inte fallet. Läs vilka ingredienser som finns i duschkrämen och välj budgetmärken som innehåller starka och skadliga kemikalier. Ju mer naturligt, desto bättre.

  Gradam – Priset är definitivt avgörande för vilken typ av duschkräm man kan köpa, men det är inte alltid avgörande för kvaliteten. Det finns många duschkrämer på marknaden i olika prisklasser, så du kan hitta en som passar dig.

  I detta test hittar du duschkrämer under 100 kr, samt duschkrämer som kostar 500 kr och uppåt.

  När behöver du använda duschgel?

  Duschgel eller duschkräm används varje gång du duschar eller duschar och det spelar ingen roll om du är man eller kvinna. Krämen appliceras på fuktig hud och tar bort ett skönt, behagligt skum.

  Krämen är vanligtvis berikad med närande och närande ingredienser som återfuktar och mjukgör. Vissa krämer har även ett diskret skimmer för en vacker lyster.

  2021 års belysning bästa makeover-spegel

  Bäst i testet: Bästa Body Scrub 2021

  Bäst i testet: Bästa hårvaxet 2021

  Bäst i testet: Best Sun Powder 2021

  Bästa BB&CC-krämen 2021

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy