Bästa Eldkorg 2022

Med en eldkorg kan du vara säker på att skapa en riktigt mysig känsla även under de kallaste och mörkaste vintermånaderna. En eldkorg är också väldigt vacker och är ett bra inslag i din trädgård eller för att piffa till trädgårdsfesten och förlänga kvällens långa timmar.

Det är en stor fördel att ha så många olika modeller, storlekar och design att välja mellan, vilket gör att det finns en som passar alla stilar och behov. Eldkorgarna finns också i olika prisklasser, så du kan hitta en som passar din plånbok och budget.

Innehållsförteckning

  bästsäljande eldkorgar hos

  Testvinnare - Bästa eldkorgar

  1. Bäst i testet - Eldkorg Ball of Fire

  Ball of Fire är en otroligt vacker och fin eldkorg som kommer i en rund form. Kulan är av lackad plåt och har både handtag och lock samt fasta gångjärn.

  I universum hittar du en mycket stor och stark emaljtunna att placera ditt virke på, och gnistfångaren ser till att Sparks inte längre kan spridas till andra områden eller föremål. Ball of Fire basket kommer med en skyddande huva och är lätt att flytta från olika ställen.

  2. Eldkorg med galler och plåt

  Denna fina eldkorg är perfekt för alla kvällsevenemang eller för att göra trädgården lite varmare. Eldkorgen är tillverkad av lackad plåt som har lång hållbarhet och kräver inget underhåll.

  För detta kan du välja om du vill använda kol, ved eller till och med briketter. Observera att du måste sätta ihop det själv.

  3. Eldkorg Mysingen

  Fire Basket Mysingen är idealisk för dig som letar efter en modern och estetiskt tilltalande eldkorg i rostbeständig metall. Eldkorgen är speciellt designad för utomhusbruk så den bör inte användas i hemmet eller på balkongen.

  Med Mysingen ökar du mysfaktorn maximalt, och du får en riktigt bra värmekälla. Här är Mejk Design för Granngården som ligger bakom den coola formen.

  4. Denver Redfire Lightning Basket

  Denver Redfire är en snygg eldkorg med väldigt klassisk design. Eldkorgen har en bred öppning och starka händer som gör att du enkelt kan flytta den i trädgården. Genom att ha en så öppen karaktär kan Denver Redfire också se till att värmen skingras mycket bättre och åt alla olika håll.

  I eldkorgen hittar du en bottenplatta som hjälper dig att fånga upp allt brandskräp och aska som faller ner, för att skydda din trädgård eller ytan den står på.

  5. Öppen spis 50 cm

  Med denna eldkorg kan du vara säker på att ordna den mest speciella och trevliga festen i din trädgård eller varför inte hälsa dina gäster med en tänd brasa och värme? Denna praktiska och fina eldstad är tillverkad av återvunnet gjutjärn, vilket gör den mycket stark och stabil.

  Eldkorgen serverar även dina eldar och gör dina blommor och du kan använda den för plantering om du vill. För den som vill grilla över eldkorgen kan grillgrillar köpas separat och läggas över. Perfekt för alla event!

  Köpguide – Välj rätt eldkorg

  Även om de flesta eldkorgar är väldigt lika, är det fortfarande en bra idé att jämföra utbudet ordentligt och titta på de olika faktorerna som är inblandade. Vi har listat några saker som vi tycker är oerhört viktiga att tänka på för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp.

  Ämne – Eldkorgar kan komma i alla möjliga material, men de vanligaste är järn, rostfritt stål, gjutjärn eller målat stål. Om du vill placera din eldkorg på en permanent plats rekommenderas gjutjärn.

  Storlek – Storleken på din eldkorg är en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till. Ju större eldkorg du väljer, desto mer eld kommer du att kunna skapa. En större modell är dock också mer besvärlig om du vill flytta runt den. Fördelen med en mindre modell är att du har råd, t ex om du vill göra upp eld på picknicken.

  Design – När det kommer till design är du verkligen fri att välja precis vad du tycker är bäst att leta efter. Medan eldkorgar kan se olika ut vad gäller bredd, längd och material, förblir syftet och funktionen densamma.

  När behöver du använda eldkorgar?

  En eldkorg är ett annat bra alternativ för den som vill kunna skapa sin egen eld i trädgården. Elden kan användas för att grilla korv, för uppvärmning under sena sommarnätter eller för att skapa stämning under kalla och mörka vinternätter. Eldkorgen ger en säker plats för din eld och är en trevlig funktion som lyfter din trädgård.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy