Bästa Eyeliner 2022

Det finns få sminkprodukter som också är bra att använda som eyeliner när man vill få vackra och definierade ögon. Med hjälp av eyeliner kan du vara säker på att framhäva ögonen lite extra, eller varför inte använda sminkprodukten för att ändra formen på ögonen och få ögonen att se ut som en katt eller mer exakt.

En riktigt bra eyeliner är lätt att applicera och håller hela dagen, utan att den börjar rinna eller smulas och slutar som en svart skugga under ögat. Eftersom kvaliteten kan variera kraftigt så är det viktigt att ha det bästa av allt i sin sminkväska.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa eyeliner

  1. Bäst i testet - Loreal Paris Superliner Perfect Slim

  Loreal Paris Superliner Perfect Slim är en eyeliner utvecklad speciellt för dig som vill skapa en definierad look som ser elegant och sofistikerad ut. Eyelinern kommer i flytande form och är mycket lätt att applicera, tack vare den smala 0,4 mm filterspetsen.

  Med Loreal Paris Superliner Perfect Slim kan du skapa jämna och jämna linjer, och "black-in-formeln" säkerställer att du får en intensiv svart färg med varje slag.

  2. Clinique Pretty Easy Liquid Eyeliner

  Clinique Pretty Easy Liquid Eyeliner är idealisk för dig med extra känsliga ögon som vill ha en hudläkarestestad produkt som är helt allergisäker. Clinique Pretty Easy Liquid Eyeliner är lätt att använda och ger dig en stadig och exakt applicering varje gång.

  För att undvika "pandaögon" är Clinique Pretty Easy Liquid Eyeliner kladdfri och håller i hela 24 timmar.

  3. IsaDora Eyeliner Snasta

  Denna flytande eyeliner ger ett perfekt och exakt resultat och är mycket rik på svarta pigment. IsaDora Glossy Eyeliner har också en väldigt kort torktid vilket gör att du snabbt kan göra dig redo för dagen eller kvällen med vänner.

  Eyelinern har en väldigt tunn spets som du kan vinkla för att rita smalare och tjockare linjer. Tack vare dess helighet kan kontaktlinsbärare dra fördel av IsaDora Glossy Eyeliner.

  4. Professionell Makeup Eyeliner Nyx Super Skinny Eye Marker

  NYX blev snabbt ett av de mest populära märkena av sminkprodukter och med deras Super Skinny Makeup Eyeliner Makeup Eyeliner Makeup Eyeliner kan du skapa en riktigt snygg makeover.

  Eyelinern kan användas för att fylla fransraden, men den kan också skapa unik make-up eller varför inte cat-eye looken som är så populär.

  5. IsaDora Colorful Eyeliner

  IsaDora Colorful Eyeliner En klassisk eyeliner designad med en mycket smal topp i filt. Detta gör eyelinern bekväm att använda och skonsam mot huden. IsaDora Colorful Eyeliner är helt parfymfri och är dessutom kliniskt testad för att vara så säker för dig som möjligt.

  Så IsaDora Colorful Eyeliner passar även allergiker som vill ha en bra, säker och effektiv eyeliner som är fuktsäker.

  6. Rimmel London Eyeliner Kohl Kajal mjuk penna

  Rimmel London Eyeliner Soft Kohl Kajal Pencil är egentligen ingen eyeliner i flytande form, utan det är mer som en klassisk eyelinerpenna.

  Pennan är lätt att använda och ger en mycket tät och intensiv färg. Om du inte gillar svart finns pennan även i grått och mossgrönt.

  7. Make Up Store Eyeliner Glitter

  Med Make Up Store Glitter Eyeliner kan snygg och festlig make-up aldrig bli enklare. Denna eyeliner är packad med fantastiskt glitter som får dina ögon att verkligen glöda och glöda.

  Resultatet håller länge och sitter ordentligt, utan att skymmas eller dräneras.

  8. Reliance Eyeliner Pro Sharp

  En riktigt bra eyeliner av hög kvalitet är bevisad genom att förlita sig på Sharp Eyeliner Pro som har en fin borste och förenklar appliceringen. Med Depend Eyeliner Pro Sharp kan du måla tunnare och bredare linjer, samtidigt som du får en formula som är vattentät och inte stör regn eller svett.

  Det lilla priset gör också Depend Eyeliner Pro Sharp idealisk för dig med en liten plånbok.

  9. Viva La Diva Spin Up Eyeliner

  För att din eyeliner ska bli bra är det viktigt att toppen alltid är på toppen och inte trubbig. Med Viva la Diva Twist Up Eyeliner får du en produkt som har en väldigt pigmenterad och intensiv formula och dessutom har en skärpa och komplex funktion.

  Det betyder att du inte behöver oroa dig för att förstöra spetsen eller vara "ful på kanten".

  Köpguide – Välj rätt eyeliner för dig

  Om du är en erfaren eyelineranvändare har du förmodligen redan utvecklat en stadig hand, men för nybörjare kan eyeliners vara lite svåra att applicera. För att optimera resultatet är det viktigt att du använder en produkt som är bra och att du tränar ofta. Nedan har vi valt ut tre punkter som är oerhört viktiga att tänka på.

  Pigment och färg

  Eyeliner finns i en mängd olika färger, men de vanligaste är svarta. Det är viktigt att eyelinern du väljer har ordentlig pigmentering och är heltäckande, så att du inte behöver gå över samma linje om och om igen och riskera ett sämre resultat.

  hållbarhet

  Eyeliner sitter bra och kladdar inte ut. Vi rekommenderar alltid att välja en vattenfast eyeliner, då denna tål väta, regn, tårar och svett.

  Resultatet

  För att få raka och jämna linjer är det viktigt att eyelinern är skarp och har en smal topp. Penseln eller pennan ska vara lätt att hålla och ska ha mycket produkt.

  Frågor och svar

  Vilken eyeliner är bäst?

  Loreal Paris Superliner Perfect Slim är vårt föredragna val just för att den är så enkel att använda och lämnar ett så exakt resultat varje gång. Formulan är lätt att arbeta med och toppen är väldigt smal, vilket gör det enkelt att skapa olika typer av looks.

  Lång hållbarhet är förstås också en stor fördel, men du kan själv bestämma vilken eyeliner som passar dig bäst.

  Hur applicerar man eyeliner?

  Eyeliner kan appliceras på många olika sätt och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur du kan använda sminkprodukten.

  Det vanligaste är dock att man använder den smala spetsen på ett filter eller en pensel för att måla en linje på den övre fransraden och därmed ögats ram.

  Vad är skillnaden mellan eyeliner och eyeliner?

  Den största skillnaden mellan eyeliner och eyeliner är formeln. En eyelinerpenna är en sminkprodukt, precis som namnet antyder, som liknar en penna och har en mjuk spets.

  Eyelinern används i första hand på wonder water line, men kan även appliceras på ögonlocken och suddas ut för en rökig ögonlook. Eyelinern är mycket mer definierad och kommer i en flytande formula.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy