Bästa Golvslip 2022

Med åren kan även de bästa trägolven se slitna och trista ut, men trägolv behöver sällan bytas ut helt utan kan istället återställas med hjälp av en golvslip. Golvslipmaskinen är ett verktyg som gör det enkelt för dig att slipa olika typer av golv och är ett utmärkt sätt att underhålla det på återkommande basis.

Oavsett om du har förkunskaper eller inte kan du använda en golvslip med enkelhet. Allt du behöver göra är att starta maskinen och låta den göra jobbet.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa golvslipning

  1. Bäst i testet - excenterslip Makita BO6050J

  Med Makita BO6050J får du en mycket lättarbetad och enkel golvslipmaskin som håller hög kvalitet. Golvslipen är en så kallad excenterslip på 750W och har en snygg och ergonomisk design som underlättar arbetet.

  Det finns även en kardborreplatta som gör att du kan byta sandpapper i en liten spark. Makita BO6050J har en elektronisk hastighetsjustering, en dammsugare som sitter precis bredvid pappret och ett gummibelagt handtag för optimal arbetsställning och komfort.

  2. Metabo Slipmaskin LSV 5-225

  Metabo Slipmaskin LSV 5-225 är en golvslipmaskin lämplig för dig som vill kunna slipa putsade ytor som tak och väggar. Kvarnen kan även användas på golvet och är utrustad med en tyngdpunkt som gör att den inte blir svår och instabil att arbeta med.

  Metabo Grinding Machine LSV 5-225 har också en mycket låg vikt om man jämför med många andra slipmasker och rörhandtag av lätt men ändå stabil aluminium. Slipmaskinen är perfekt för användning nära kanter eller vid övergångar och har en anslutning där du kan ansluta en dammsugare.

  3. Makita Borstslip

  Med Makita Borstslip kan du vara säker på att framhäva träets naturliga och mycket vackra ådring. Makita Brush Grinder är utrustad med en nylon- och kolborste och är utmärkt för trägolv och rostborttagning.

  Denna borstvässare är perfekt för dig som letar efter en mångsidig 860W borstvässare. För att förhindra att du andas in damm eller får damm i hela huset kan kvarnen även kopplas till en dammsugare.

  4. Flex Vägg-, tak- och golvslipmaskiner

  Flex Wall är en mångsidig slip-, tak- och golvslipning lämplig för slipning av både golv, tak och väggar. Kvarnen är utrustad med så kallad FV-elektronik med mjukstart, överbelastningsskydd och konstant varvtal. Den har även en mycket unik och modern teleskopfunktion som gör att du kan skräddarsy kvarnen efter dina specifika behov.

  Tack vare den ergonomiska designen är den enkel att använda med Flex Wall, Ceiling och Floor Slip och ger dig flera olika greppmöjligheter. Vill du säkerställa bästa möjliga arbetsmiljö kopplar du din Flex Vägg-, Tak- och Golvslip till industridammsugaren från samma tillverkare.

  5. Metabo RSEV 19-125 RT renoverad slip

  Metabo RSEV 19-125 RT är en klassisk men modern renoverad slipmaskin som hjälper dig att snabbt och effektivt ta bort golv, betong och beläggningar.

  Den renoverade slipmaskinen använder diamantslipskålar och har en maratonmotor på 1900 w. Tack vare sin låga vikt är maskinen väldigt lätt att använda och gör att du kan arbeta länge utan att bli trött eller skada dig.

  Köpguide – Välj rätt golvslipmaskin

  Uppenbarligen finns det många saker att tänka på när du köper en golvslip. Det finns många olika typer av slipmedel att välja mellan, men även olika slipmedel.

  Det är viktigt att den golvslip du väljer har någon typ av integrerat vakuumsystem. Damm kan orsaka allvarliga andningsproblem om du får i dig för mycket.

  Det finns några viktiga punkter när du köper golvslipmaskiner

  1. Valet av maskin – Vilken maskin du ska välja beror helt på vilken typ av behov du har.

  Titta på bredd, pris, huvudtyp och arbetscykel, men även vilken utrustning som kan ingå och vilka funktioner som finns.

  2. Huvudtyp – Kortfattat kan man säga att de flesta av alla golvslipmaskiner har fyra huvudtyper. Dessa inkluderar ett brett bälte, hyvel/kniv, revolver och borste.

  Huvudtyperna lämpar sig för olika typer av arbeten och därför bör du se till att den golvslip du väljer kan uppfylla dina behov.

  3. Slipmedelsalternativ – Visste du att valet av slipmedel är en av de viktigaste faktorerna när du väljer golvslipmaskin.

  Anledningen till detta är helt enkelt att rätt metoder kan säkerställa prestandaoptimering, samtidigt som du sänker dina kostnader och får ett snyggare och jämnare resultat.

  När behöver du använda en golvslipmaskin?

  Det finns några saker som kan lägga till slitage på ditt släta golv. Det kan t.ex. bestå av repor, men även vikter från olika möbler, smuts, skrapmärken eller andra typer av skador.

  Med hjälp av en golvslipmaskin kan du se till att du snabbt och enkelt får bort stötar och repor och får ett golv som är ännu vackrare än när det var nytt.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy