Bästa Ögonbrynsskuggan 2022 » Bäst i test

Alla snygga ögonbryn är inte duktiga, men idag finns det många bra produkter som kan fixa även de mest trasiga och/eller tunna ögonbrynen. Du väljer ofta en produkt efter vilken typ av problem du har med dina ögonbryn. Det är också så att man ofta hittar en favorit när det kommer till formel.

Det är kul att testa sig fram lite bland väskprodukter och idag är den perfekta tiden för det. Så populärt som det är nu med ögonbrynsprodukter har det aldrig varit tidigare. Det är med andra ord lätt att fixa snyggt formade fylliga ögonbryn idag.

Oavsett om du funderar på att använda ögonbrynsskugga, ögonbrynspenna eller någon annan produkt så finns det många att välja mellan. Vi har valt ut vårt urval i ögonskugga nedan för att göra valet enklare för dig.

Innehållsförteckning

  Ögonbrynsskuggor är för närvarande mest populära hos

  9 bästa ögonskuggor

  1. Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

  Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

  Denna storsäljare från Anastasia Beverly Hills levererar snabbt ett naturligt och vackert resultat till alla typer av ögonbryn. Ögonbrynen är lätta att forma och fylla med detta ögonbrynspuder och eftersom det ger en lätt effekt av medium täckning är denna produkt idealisk för dig som inte vill ha övermarkerade ögonbryn.

  Du får två olika färger i varje låda för att underlätta för dig när du fixar dina ögonbryn. Med båda färgerna kan du skulptera ögonbrynen precis som du vill.

  2. Make Up Store Premium Tri Brow

  Make Up Store Premium Tri Brow

  Med dessa tre är det lätt att hitta ögonbrynen på ett perfekt sätt. Du blandar de tre färgerna på det sätt du tycker är bäst, eller så använder du bara en eller två av färgerna. Du kan även använda dessa tre olika skuggor för att skapa ett perfekt resultat genom att applicera olika färger på olika delar av ögonbrynet.

  Denna ögonbrynsnyans är av mycket bra kvalitet och är dessutom mycket prisvärd. Det håller länge och förpackningen är lika stilren och snygg som alla förpackningar från Make Up Store.

  Viva la Diva Perfekta webbläsare

  Viva la Diva Perfekta webbläsare

  Här har vi en riktigt läcker ögonbrynsprodukt som har allt du behöver för att fixa perfekta ögonbryn. Förutom fyra ögonbrynssilhuetter i olika färger hittar du highlighter, pensel, pensel, pincett och ögonbrynsmallar.

  Du kan enkelt hitta rätt nyans för dina ögonbryn bland ögonbrynsnyanserna, eller så kan du blanda olika färger för att få fram din nyans. Den fina förpackningen är bara värd det och när resultatet är felfritt är det en produkt som har allt.

  4. Ardell Pro Brow Pomade

  Ardell Pro Brow Pomade

  Detta är en 3-i-1 vegansk produkt där du får gel, penna och skugga/puder i ett svep. Du väljer hur du vill använda denna produkt - du kan skapa olika typer av effekter för dina ögon med denna produkt.

  Du får en professionell appliceringsborste så att du kan fylla och forma dina ögonbryn snyggt. Välj bland olika färger och sedan kan du självklart anpassa produktstorleken efter hur många färger du vill ha. En praktisk borste medföljer för enkel extra användning.

  Den är väldigt tålig, så du behöver inte oroa dig för att den försvinner under dagen.

  5. NYX Professional Makeup Eyebrow Cake Powder

  NYX Professional Makeup Eyebrow Cake Powder

  Med denna ögonbrynsnyans får du vackra naturliga ögonbryn. Den är lätt att använda, så även om du inte är bekant med ögonbrynsnyanser sedan tidigare så kommer du att kunna använda denna utan problem.

  Du kan enkelt välja den som passar dig bäst eftersom den finns i flera olika versioner. Varje förpackning innehåller två ögonbrynsnyanser i olika färger, en vax- och vinklad borste och en spole.

  Mixa färgerna så att det blir precis rätt nyans för dig och då är det inte svårare att forma, styla och mjuka upp dina ögonbryn tills du uppnår det resultat du vill ha.

  6. IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder

  IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder

  Denna ögonbrynsnyans kan användas torrt och vått, så oavsett vilken typ av applicering du föredrar, gillar du den. Du kan enkelt definiera dina ögon med nyansen och den kommer i två olika färger i varje låda för perfekt resultat varje gång.

  Du kan mixa och matcha de två olika färgerna och med den dubbelsidiga appliceringsborsten hittar du det perfekta verktyget för att göra det snyggt och enkelt.

  Det går snabbt att komma in på hur denna ögonbrynsnyans fungerar och är dessutom väldigt prisvärd. Detta gör den till det perfekta valet för dig som vill testa hur det fungerar.

  7. Maybelline Tattoo Brow Pomade

  Pomade Tattoo Maybelline

  Här har vi en helt kladdfri vattentät produkt som håller upp till 24 timmar. Så det här är ett utmärkt alternativ för dig som tränar eller simmar. Det är också en mycket bra ögonbrynsprodukt att använda på sommaren när du svettas mer när du är på stranden.

  Du kan enkelt ta det eftersom dess formel kan gå från en liten produkt till mycket utan att se konstig ut. Det blir väldigt fina resultat även om du bygger upp dina ögonbryn med olika lager. Det är bäst att ta någon produkt från början och sedan bygga upp.

  Det här är en bra ögonskugga om du ska ut efter jobbet då det är bra att lägga till en lite mer dramatisk look innan kvällen. Du får en dubbelsidig borste så att du kan applicera på ett snabbt och smidigt sätt.

  8. MAC Fluidline Brow Gelcreme True Brunette

  MAC Fluidline Brow Gelcreme True Brown

  Denna produkt är också vattentät och håller dina ögonbryn på plats hela dagen. Dina ögonbryn blir både definierade och naturliga på samma gång. Den är väldigt lätt att arbeta med och påskyndar även ögonbrynsrutinen. Vi gillar särskilt att det stelnar på ett sätt som inte verkar det minsta onaturligt.

  Det fina med just den här produkten är att den fyller även de minsta håligheter utan att se onaturlig ut. Så oavsett om du har tunna ögonbryn, delade ögonbryn eller delade dito så passar denna produkt för alla typer.

  Att vara en prisvärd produkt gör att den får extra plusbetyg och konsistensen samt färgvalen.

  9. LashFood Browfood Aqua Brow Powder

  LashFood Browfood Aqua Brow Powder

  Detta är en lite dyrare produkt, men värd varenda krona då den ger mycket bra resultat. Den tar hand om dina ögonbryn samtidigt som den formar dem på ett helt nytt sätt. Den behöver inte förbättras och är inte känslig för beröring.

  Den kommer med både puder och penna, vilket gör den unik. Pennan skapar den perfekta formen och pudret har en formula som gör det till en kräm när det kommer i kontakt med huden. Det betyder att den sitter som ett berg hela dagen utan att oroa sig för att den försvinner i regnet eller i gymmet.

  Seruminnehållet i pepparrotsextrakt och risextraktserum ger näring, men stärker också hårsäckarna. Den är helt fri från parabener, sulfater och ftalater.

  Vad är en ögonbrynsnyans?

  En ögonbrynsnyans är ett enkelt sätt att snabbt fylla ögonbrynen på ett naturligt sätt. Eftersom ögonskugga är vaxad är den mer hållbar än vanlig ögonskugga. Det finns med andra ord en anledning till att ögonbrynsskugga är speciell då vanlig ögonskugga inte har vax och därmed blir mindre hållbar.

  En ögonbrynsnyans är det perfekta valet för dig som vill ha ett snabbt resultat som gör att ögonbrynen snabbt får ett snyggt lyft och fin färg. Du väljer färg på ögonbrynsnyansen så att den matchar dina naturliga färger.

  När ska man använda ögonbrynsnyans?

  En ögonbrynsnyans är något mindre hållbar än en ögonbrynspenna, så det är inte det bästa valet om du ska till gymmet, vara på stranden eller liknande. Ögonbrynsnyans är dock det perfekta valet för dig som vill ha fräsch och naturlig vardagssminkning. Den är även idealisk som kvälls- eller festsminkning.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy