Bästa Paviljong 2022

Med en paviljong i din trädgård hittar du inte bara en bra plats för lata sommardagar, utan du hittar även skydd vid regn eller blåser. Kort sagt kan en paviljong sägas vara en mindre form av partytält, med en design som är elegant och lyxigare.

Paviljonger är robusta och hållbara och kan till och med användas året runt för den som önskar. Här kan du sätta upp en vacker apparat, söka skydd från solen eller varför inte skapa en plats där gästerna kan söka skugga under mixningen?

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa paviljong

  1. Bäst i testet - Hillerstorp Pavilion Luxor

  Hillerstorp Pavilion Luxor är en mycket vacker och elegant paviljong som kommer i den moderna grå färgen. Paviljongen har ett stort sluttande tak och passande gardiner som kan dras åt sidan eller användas som väggar.

  För att skapa så mycket stabilitet som möjligt är Luxor Hillerstorp Pavilion gjord med en aluminiumram, vilket gör den enkel att montera och demontera. Observera att Hillerstorp Paviljong Luxor inte är infällbar, justerbar eller stapelbar.

  2. Gardaxa paviljong

  Njut av din trädgård lite extra med denna snygga enkla paviljong med klassisk design. Paviljongen är kvadratisk och mäter 3 × 3 meter. Det gör att många kan ligga i samtidigt, t ex under minglet eller innan grillningen på kvällen.

  Här har man använt en pulverlackerad aluminiumram för att säkerställa längre hållbarhet och ett tak av mycket tjock polykarbonat som skyddar mot regn, vind och farliga UV-strålar.

  3. Bettys paviljong med takpapp

  Om du letar efter en riktigt vacker och romantisk paviljong rekommenderar vi Betty Pavilion med takpapp. Denna paviljong blir en underbar detalj i din trädgård, samtidigt som den skyddar mot sol och regn. Vid köpet blir paviljongen helt obehandlad så du måste själv använda en oljebas och måla innan du visar den.

  Med hjälp av den mycket enkla och detaljerade monteringsanvisningen hittar du instruktionerna du behöver för att montera den. Observera att Betty Pavilion med takpapp inte är klassad som snözon.

  4. Bermuda-paviljongen

  Med Bermuda Pavilion hittar du en paviljong som ser ut att vara byggd från ett strandparadis. Paviljongen har en mycket snygg design med stort tak som skyddar din familj eller gäster när vädret inte är det bästa. Färgen vit ger ett väldigt fräscht, rent och stilrent intryck och passar lika bra till grillen som till ett trädgårdsbröllop eller middag med vänner.

  Bermuda Pavilion har en aluminiumram och tyg i 100 % polyester. Det gör att Bermuda Pavilion är helt vattentät och klarar regn utan problem.

  5. Paviljong 34

  Det behöver inte vara en vacker paviljong för att fylla sin funktion, men med denna fina paviljong lyckades man slå två flugor i en smäll. Med en mycket lyxig design och högkvalitativ stålkonstruktion kan paviljongen användas året runt och tål värme såväl som kyla och vind.

  Eftersom konstruktionen är helt skruvlös kan du enkelt montera eller demontera den när du vill. Både väggar och tak är polyester- och PA-belagda.

  Köpguide – Välj rätt paviljong

  När du köper en paviljong noteras att du vill att det ska vara rätt från början, men för att detta ska lyckas behöver du ha tre faktorer i åtanke. Att komma hem med en efterlängtad paviljong är inte kul, utan att inse att den är för stor för det utrymme man tänkt sig.

  Storlek Paviljonger finns i olika storlekar – från mindre till större. Se till att du väljer en paviljong som är tillräckligt stor för att rymma alla gäster/familjemedlemmar, men som ändå har rätt mått för var du vill placera den.

  Ämne – De flesta paviljonger är vattentäta, men inte alla. Bor du i Sverige rekommenderar vi att du investerar i en som är helt vattentät eller har bra vattentålighet.

  Design och konstruktion – Här är det verkligen dina egna preferenser som ska styra valet. Fundera på om du vill ha en tung och rejäl paviljong eller ett nättare och stiligare alternativ.

  När behöver man använda en paviljong?

  En paviljong lämpar sig för många olika situationer och kan användas året runt. De passar t.ex. bra för dig som vill skapa en riktig "cool hörna" i trädgården eller som vill ha ett lyxigare alternativ till det klassiska partytältet.

  Paviljonger finns i mängder av olika storlekar och utföranden, vilket gör det mycket lättare för dig att välja rätt.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy