Bästa Pergola 2022

Vill du ha ett ställe där du kan koppla av, njuta av en uppfriskande drink i skuggan eller kanske är det för att göra trädgården finare och mer dekorativ? Då är det en pergola du ska skaffa.

En pergola är på många sätt som en enklare paviljong och är en plats där du kan njuta av det underbara sommarvädret eller kanske till och med söka skydd när solen vänder på moln och regn. Det finns många olika typer av pergolor tillgängliga på marknaden att välja mellan och det är din egen smak som blir avgörande för den du väljer.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa Pergola

  1. Bäst i testet - Gardexa Pergolamarkis

  Gardexa Pergolamarkis är idealisk för dig som letar efter en modernare pergola med smarta funktioner. Denna pergola kommer med en textil i mycket slitstark och högkvalitativ polyester. Tyget behandlades även med PVC-beläggning för att stå emot regn.

  Med hjälp av handleden kan du själv bestämma hur långt ner visiret ska gå, t.ex. om du vill leta efter lite skugga under de varmaste dagarna. Gardexa Pergolamarki ram är gjord av lätt aluminium, men mycket stabil.

  2. Pergola komfort trädgård

  Comfort Garden har skapat en snygg enkel pergola som passar utmärkt att ha i trädgården eller bakgården. Comfort Garden Pergola är tillverkad av slitstark och slitstark aluminium med polyestertak.

  När du vill ta del av solen kan du enkelt gå tillbaka till taket och sola mellan händer och fötter. Givetvis går taket även att fällas tillbaka om det börjar regna. Comfort Garden Pergola är 395 cm bred och 245 cm hög.

  3. Pergola - 300 x 600 cm

  Nordcabin har skapat en mycket snygg och praktisk pergola av stabil aluminium och solskydd i polyester. Tack vare PU-beläggningen tål solskyddet regn, men det skyddar dig också mot farliga UV-strålar.

  Nordcabin Pergola har en storlek på 300 x 600 cm och en höjd på 223 cm. Tack vare den mörkgrå färgen på ramen passar den bra in i de flesta trädgårdar och det lätta tyget ger den en modern touch.

  4. Pergola Loppes

  Loppes Pergola är ett utmärkt alternativ för den som letar efter en lite större pergola i en enkel men klassisk design. Denna snygga pergola kommer i svart färg och är gjord av aluminium, vilket gör att den inte kräver något underhåll och är mycket motståndskraftig mot väder och vind.

  Loppes Pergola har en höjd på 225 cm och en längd på 400 cm.

  5. Be Basic Pergola

  Be Basic Pergola är en mycket innovativ och modern pergola utrustad med ett utdragbart tak som kan anpassas efter dina specifika behov. Taket kan även höjas eller sänkas över sidorna, vilket ger dig ett fullständigt skydd för alla typer av väder.

  Be Basic Pergola har ett inbyggt handtag som underlättar justeringen och tyget kan även tas av när det är dags att tvätta eller när vintern står utanför fönstret. Be Basic Pergola kommer i en mycket snygg och diskret färg och passar alla typer av moderna trädgårdar.

  Köpguide – Välj rätt pergola

  När du köper en pergola är det såklart oerhört viktigt att du är nöjd med ditt köp och att du använder produkten. För att du ska lyckas med detta är det viktigt att du skapar lite kunskap om pergolor och inte väljer den bästa första du stöter på. Det finns några saker vi föreslår att du funderar lite vidare på, t.ex. val av material och storlek.

  Ämne – Materialet är nog det viktigaste när du köper en pergola. Materialvalet blir avgörande för hur tålig pergolan är och hur länge du kan använda den. Det vanligaste materialet är trä, men även aluminium och vinyl förekommer.

  Storlek – Det är viktigt att välja en pergola som är tillräckligt stor för din familj eller användningsområde, men kom ihåg att den också ska vila på ytan där du planerar att placera den. Mät ordentligt innan du köper, så du är säker på att den passar.

  Monterad – Det är inte särskilt svårt att köpa en pergola, men det är mycket svårare när det är dags att sätta ihop den. Se till att välja en pergola med så tydliga och detaljerade instruktioner som möjligt. Finns det bilder är det ett plus.

  När behöver du använda en pergola?

  En pergola är inte bara ett riktigt trevligt komplement till din trädgård, utan det är också ett bra ställe att njuta av solen/skuggan eller kanske bara sitta ner med vänner och familj och ta en fika i friska luften.

  Pergolan är helt enkelt idealisk för alla som vill kunna tillbringa mer tid utomhus och inte springa in när det är för varmt eller för regnigt.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy