Bästa Simglasögonen för Barn 2022 » Bäst i test

Är det dags för ditt barn att lära sig simma eller vill du ha lite extra kul på sommarens alla simäventyr? Då är ett par simglasögon för barn en bra investering. Med ett par simglasögon som sitter bekvämt kan ditt barn se vad som händer under vattenytan, vilket kan göra simträningen lite säkrare och mer spännande.

Både mindre och större barn kan ha stor nytta av ett par simglasögon och fördelen är att de fungerar i alla vatten. Det betyder att barnet kan använda dem när de simmar utomhus, men även i poolen för att skydda ögonen från klor. Vi har valt ut 8 fantastiska alternativ som kommer att vara perfekt simutrustning.

Innehållsförteckning

  De populäraste simglasögonen nu kl

  Bästa simglasögonen för barn

  1. Bäst i testet - Masky JR Aquarapid Simglasögon

  Masky JR från Aquarapid är ett roligt, bekvämt och väldigt snyggt par simglasögon som passar barn mellan 4 och 10 år. För att din bebis ska kunna se ordentligt under vattenytan är de utrustade med en stor lins i polykarbonat och genom det justerbara silikonremmen kan du se till att simglasögonen sitter ordentligt.

  Masky fungerar lika bra i poolen som på stranden och kommer i transparent silikon med gula och blå detaljer.

  2. Bling2O simglasögon

  Simglasögon behöver inte vara färglösa och släta och Bling20 simglasögon är ett bra exempel på detta. Dessa färgglada simglasögon är lite som och designade i alla regnbågens färger. De glada och fina färgerna gör simglasögonen roliga att använda och tack vare UV-skyddet är de helt säkra för ditt barns ögon.

  Till ditt köp får du ett praktiskt skyddsöverdrag och linserna har anti-im egenskaper, för bättre synlighet. Simglasögonen är lämpliga för barn från 8 år och uppåt.

  3. Swimkid Aquarapid simglasögon

  Äldre barn är inte de enda som kan använda ett par simglasögon. Till och med att sänka ner huvudet under vattnet kan vara väldigt roligt för även små barn och Swimkid-glasögon kan göra just det. Dessa simglasögon kan användas från 2 år och är gjorda av mjukt och skönt silikon med lämpliga plastlinser.

  Designen är glad och lekfull med många vackra färger och UV-skyddet skyddar barnets ögon från solens starka strålar. Perfekt för alla sommarbad, i eller utanför poolen.

  4. Free Breath Snorkel Mask

  Free Breath Snorkel Mask är ett komplett set bestående av en komplett snorkelmask. Snorkelmasken ser till att ditt barn kan titta under vattenytan utan att hålla för näsan eller hålla andan med munnen. En lång och ordentlig snorkel med ett fritt andetag som går ut över vattenytan är större än många traditionella modeller. Om du vill fästa en GoPro-kamera på masken finns det en enhet för detta också.

  Snorkel Free Breath mask fungerar bäst i vatten vid ca 18 grader och tack vare sidoventilerna har masken en mycket bra ventilationskapacitet, så att masken inte blir för varm eller dimmig igen. Masken rekommenderas för äldre barn (10 år och äldre) och vuxna.

  5. Intex Snorkset

  Med Intex Snorkelset kan ditt barn utforska havsbotten och titta på alla vackra stenar, snäckor och fiskar. I den här serien får bebisen allt han behöver för ett riktigt roligt bad med massor av upptäckter. I setet hittar du en snorkelmask, snorkel och ett par flip flops. Med hjälp av snorkeln kan din bebis fortsätta att andas, även under vattenytan, så han kanske hinner ta reda på mer.

  Simmare är ett trevligt tillskott som gör att du kan simma mycket snabbare, t.ex. när du vill se om du kan fånga en fisk eller två. Masken är gjord av latexfri silikon som är mjuk och skön och har ett justerbart pannband. Intex Snorkel rekommenderas från 8 år och uppåt.

  6. Waimea Kids simglasögon

  Med dessa simglasögon för barn från Waimea kommer din bebis att ha många timmars skoj i vattnet. Simglasögonen kommer i färgen lila och har den klassiska och traditionella designen. För att göra undervattensäventyret så optimalt som möjligt är linserna lätt tonade i en lila nyans och har även ett smart och säkert anti-imsystem och UV-skydd.

  UV-skyddet ser till att solens ögon inte skadas av solens starka strålar, oavsett hur många timmar du är ute och simmar. Du kan justera pannbandet efter behov, så att glasögonen sitter stadigt och bekvämt på ditt barns huvud. Waimea simglasögon är gjorda av polykarbonat och PVC. På grund av den låga vikten på 0,08 kg känns de inte heller klumpiga.

  7. Zoggs Wonder Woman simglasögon

  Älskar ditt barn superhjältar och allt som har med superhjältevärlden att göra? Då kommer barnet att älska dessa snygga och coola baddräkter som är designade för att efterlikna Wonder Woman-hjältens outfit. Zogg Simglasögon Wonder Woman är tillverkad av plast och silikon och passar barn i åldrarna 6-14 år.

  Tack vare det justerbara pannbandet kan simglasögonen justeras så att de sitter perfekt och så att vatten inte kommer in under användning. För att kunna se tydligt har Zoggs Wonder Woman simglasögon ett anti-ledsystem samt UV-skydd som skyddar ditt barns ögon och gör simningen säkrare.

  8. Bubble Arena 3 JR Simglasögon

  Med Arena Bubble 3 JR Simglasögon blir simningen säkrare och mycket roligare. Dessa simglasögon får den klassiska designen och kommer i en klarblå och fin färg. Med detta simset kan ännu färre barn delta i leken, eftersom den justerbara remmen kan dras åt för att passa småbarn.

  Näsryggen kan även justeras så att din bebis får precis den bästa och mest bekväma passformen. Måtten på simglasögonen är 7 x 17 x 5 cm.

  Ska man välja glasögon eller uppslagsverk?

  En mycket vanlig idé är om uppslagsverk är bättre än simglasögon, eller tvärtom. Om ditt barn ska köpa skyddsglasögon eller uppslagsverk beror på vad utrustningen används till. Om det bara handlar om simning och enklare lek, vad du än väljer.

  Om barnet däremot vill snorkla eller tillbringa mer tid under vattnet rekommenderas uppslagsverk. Om utrustningen är avsedd att användas i en simhall eller på en simskola är simglasögon bäst.

  Hur rengör man simglasögon?

  Genom att rengöra dina glasögon efter varje användning ser du till att förlänga deras livslängd. Här är det bäst att använda ljummet vatten och mild tvål.

  Använd inte starka rengöringsmedel, eftersom detta kan orsaka ögonirritation och till och med ta bort anti-im-membranet från många glasögon. Efter en viss tids användning kommer dimskyddet fortfarande att slitas av lite. Då kan du behandla glasögonen med Anti-fog spray.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy