Bästa Skalkläderna för Barn 2022 » Bäst i test

Skalkläder är en fantastisk uppfinning som kan användas av alla barn och föräldrar. Frågar du oss så anser vi att alla småbarnsföräldrar borde ha ett riktigt bra set i garderoben. Att använda lager-för-lager-principen är något som de flesta redan vet att du bör göra, men det är också viktigt att välja rätt typ av lager för att din bebis ska vara varm, bekväm och torr.

Skalkläder används som det tredje lagret av kläder, vilket innebär att de måste användas ovanpå underkläder och ovanför mellanlagret. Vi har gjort det hårda arbetet åt dig och valt ut de bästa skalkläderna för barn.

Innehållsförteckning

  Skalkläder är nu populärast hos

  9 Bästa skalkläder för barn

  1. Bäst i testet - Lindberg Lingbo Shell Jacket

  Lindberg Lingbo Shell Jacket är en tight och modern skaljacka som passar barn i många åldrar. Med denna jacka kan du som förälder vara säker på att din bebis är varm och torr, även under utomhusspel i regn och soporna.

  Det vindtäta och vattentäta materialet har avsmalnande sömmar och mycket god andningsförmåga. För att göra det extra bekvämt är insidan av kragen i ett vackert fleecefoder. Reflexdetaljerna gör att ditt barn ser tydligt i mörkret.

  2. Kuling Stockholm Skaljacka

  Kuling lanserade en högkvalitativ skaljacka och en fin naturlig grön färg. Denna skaljacka finns i storlekar från 74 cm och upp till storlek 152. Det gör den lika passande för mycket små barn, som för lite äldre personer som behöver en bra och slitstark jacka till skolan. Stockholm Green skaljacka är försedd med en YKK-dragkedja framtill som gör den lätt att ta av och på.

  Det finns även avsmalnande sömmar för optimal komfort och en avtagbar huva. På framsidan finns två högerfickor för bebisens viktigaste saker, eller varför inte för fina stenar som finns på vägen. Den gröna skaljackan från Stockholm är gjord av återvunnet material och innehåller en JRC-fri BIONIC-FINISH®ECO-flod.

  3. Didriksons Viking Skaljacka

  En jacka som skyddar mot vind och vatten och som samtidigt värmer men andas bra, finns det? Didriksons Viken Skaljacka är det perfekta valet för alla aktiva barn som behöver en allvädersjacka. Denna jacka är gjord av ett mycket mjukt och flexibelt material som säkerställer ett fullständigt skydd mot regn.

  Jackan har den traditionella passformen, men kan justeras med ett dolt garn i botten för att bli mer åtsittande och säkrare. Funktionen Extend Size gör att jackan växer när ditt barns armar blir längre.

  4. Reima Sydkap 3 i 1 Scaljacka

  Precis som namnet antyder får du med den här jackan en 3-i-1-lösning som fungerar året runt. Så Reima Sydkap 3 in 1 Skaljacka kan även fungera sommar som vinter och minussteg och där du får ta del av många funktioner och finesser.

  Reima Sydkap har bland annat en 3 in 1 Shell jacka ytbehandling i polyuretan och foder i 100% polyester. Vattenpelaren är 8000 mm och andningsförmågan är 7000 g. Reima Sydkap 3 in 1 Shell-jacka är extremt slitstark och har lång hållbarhet, tack vare smuts och vattenavvisande ytbehandling.

  5. Kuling Cologne Shell Jacket Off Petrol

  Snyggt och bekvämt på samma gång - är det möjligt när det kommer till barnkläder? Ja, med Kuling Cologne Shell Jacket Off Petrol är det verkligen det. Denna moderna och tuffa skaljacka kommer i en vacker blågrön ton och har mjuk päls runt kragen. Kragen går att ta av om du vill minska risken att den blir blöt eller smutsig.

  På framsidan finns en höger dragkedja som är lätt för din bebis att öppna och stänga. Här hittar du även tre praktiska fickor för varje liten och god sak som ditt barn vill ha med sig. Värt att nämna är också att Kuling Cologne Shell Off Petrol Jacket är gjord av återvunna PET-flaskor.

  Nordbjørn Vrångö Skaljacka

  Nordbjørn har ett rykte om sig att skapa högkvalitativa ytterkläder för barn året runt som behöver säkerhet, komfort och hållbarhet. Nordbjørn Vrångö skaljacka är en snygg och praktisk skaljacka som kommer i en svart och midnattsblå nyans och passar både killar och tjejer.

  Genom sina avsmalnande sömmar och vattentäta material är ditt barn alltid skyddat från regn och skräp. Nordbjørn Vrångö Skaljacka har 10 000 vattenpelare när den ser ut som ny. Efter ca 5 tvättar kan du räkna med 5000 vattenpelare.

  7. Bergans Knatten Skaljacka

  Bergans Knatten Shell Jacket är ett bra val för en högkvalitativ skaljacka som kommer i blå och svart färg. Skaljackan har en vattentäthet på upp till 10 000 mm och är designad i två olika lager för maximal komfort.

  På framsidan finns två högerfickor och en dragkedja som förhindrar att fukt och vind kommer i vägen. Yttertyget på Bergans Knatten Skaljacka är sammansatt av 100 % polyamid och det isolerande fodret är tillverkat av 100 % polyester.

  8. Molo Winner Shell Jacket

  Gult är en färg som har blivit lite mer populär de senaste åren och nu kan ditt barn leka runt i denna snygga eldskalsgula skaljacka från Molo. Molo Winner är en mycket praktisk och bekväm jacka med fleecefoder och avtagbar huva.

  För att ditt barn enkelt ska kunna öppna och stänga jackan har den en lättanvänd dragkedja framtill. Den är dessutom helt vattenavvisande och är BIONIC-FINISH®ECO översvämningsfri från JRC. Vattentätheten är 5000 mm och jackan kan tvättas i maskin i 30 grader.

  9. Petite Chérie Atelier Lola Skaljacka

  Att bära många lager på lager kan ibland vara tufft och klumpigt, men med Petite Chérie Atelier Lola Shell Jacket slipper ditt barn alla sådana bekymmer. Lola är en mycket funktionell och lätt jacka istället försedd med avsmalnande sömmar, nackskydd och en flexibel bröstficka.

  Jackan är vatten- och vindtät och fri från fluorkarboner. Med hjälp av dessa reflexer kan du som förälder också vara säker på att ditt barn syns ordentligt i mörkret.

  Vad menas med skalkläder?

  Skalkläder kan beskrivas som vilka ytterkläder som helst för barn, men skillnaden är att de är designade med andra attribut, t.ex. vara mycket vind- och vattenavvisande.

  Det finns skalbyxor och skaljackor som säkerställer att värmen hålls närmast kroppen och förhindrar att fukt och kyla kommer in och kyler ner din bebis. Detta är ett mycket bra val för den som vill köpa en separat jacka för regn, en separat jacka för vind och en separat jacka för kyla.

  Skalkläder för barn bäst i testet: Kuling Stockholm Skaljacka

  I detta bästa test var Kuling Stockholm Skaljacka vårt val. Förutom att den har många fina egenskaper och funktioner så var det något som fick oss att älska det lite extra.

  Vi pratar självklart om att vara gjorda av återvunnet material. Eftersom den även har en vattentäthet på 15000 mm tycker vi att det är den mest vattentäta jackan vi kunde hitta.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy