Bästa Skötväska 2022 – Bäst i test

Att ha en praktisk och rymlig skötväska är ofta ovärderligt när man reser med sin bebis. Här kan du förvara alla saker som kan behövas under hela dagen.

En skötväska kan knytas för hand till vagnen eller transporteras på annat sätt. Dess syfte är att organisera alla nödvändiga tillbehör som blöjor, nappar, byta kläder och skötunderlägg.

Innehållsförteckning

  De populäraste skötväskorna nu på

  10 bästa amningsväskan

  1. Bäst i testet - Elodie Details Soft Shell skötväska

  En praktisk och snygg skötväska som har flera användningsområden. Väskan kan enkelt fästas direkt i handtaget på vagnen så att den är lättillgänglig på språng. Den levereras med en praktisk skötbädd som är vadderad så att du är redo att bekvämt byta blöja på din bebis var du än är.

  Dessutom finns det termofickor för att hålla termosen varm och plats för din bärbara dator. Väskan är i ett mjukt skal och ser sportig ut.

  2. Petite Chérie skötväska

  Denna skötväska kan lätt förväxlas med en vanlig handväska, vilket gör att den kan fortsätta användas även när barnet har vuxit upp. Väskan har en lyxig design med ett quiltat mönster. Inredningen döljer några praktiska fack som ger ordning bland prylarna.

  Det finns fack för blöjor, gravidolja, nycklar och annat du behöver ha med dig. Dragkedjan som stänger väskan känns säker och håller prylarna på plats. Den kan fästas på vagnen eller bäras som handväska.

  3. Buddy & Hope skötväska i polyester

  I en helsvart design med konstläderdetaljer är detta en skötväska att inkludera. Väskan har ett antal praktiska fack, in- och utvändigt, så att du alltid har snabb tillgång till de viktiga tillbehören som gravidolja, skötbädd, blöjor och ombyte.

  Axelremmen är avtagbar, vilket innebär att den kan bäras och fästas på en mängd olika sätt. För att hålla påsen ren kan du enkelt rengöra den med en fuktig trasa.

  4. Mála Blöja Emmaljunga

  Skötväskan Sports från Emmaljunga lever upp till sitt namn med en sportig design. Modellen finns i flera olika färger och har fina detaljer. Väskan fungerar lika bra som en datorväska eftersom den fungerar som en skötväska, vilket gör att den kan användas till vardags och fungerar i många år.

  Inuti är utrymmet så generöst att alla tillbehör och prylar får plats. Den har även några fickor på utsidan som ger snabb åtkomst till det viktigaste. En mjuk blöjkudde medföljer som även är tvättbar.

  5. Fillikid Buggy Organizer Mini skötväska

  Buggy är en skötväska i miniformat som gör den bekväm att ha med sig överallt och fortfarande har grunderna. Designen är stilren och väskan finns i svart färg, denna diskreta design gör att väskan kan användas för andra ändamål än bara en skötväska.

  Den kommer med ett antal tillbehör som underlättar organisationen i väskan, som en nappbox, avtagbar innerficka, ett skötunderlägg och ett fodral som hjälper till att hålla flaskan varm.

  6. Beemoo skötväska

  Beemo skötväska är jättebra och rymmer allt du kan behöva ta med dig när du ska med din bebis. Väskan har massor av olika fack så att du kan hålla ordning på varje liten sak och snabbt komma åt det du behöver.

  På insidan finns ett stort fack och på utsidan finns ett antal mindre praktiska fack inklusive ett speciellt för flaskan. Den kommer med en flexibel skötbädd och en påse för termosen för att hålla den varm. Väskan kan bäras i handen, över axeln eller fästas på vagnen.

  7. Skip Hop Stroller Organizer

  Detta är en snygg smidig skötväska som fästs i barnvagnshandtaget eller bara kan bäras runt handleden. Väskan är utrustad med isolerade mugghållare som håller temperaturen på drycken varm eller kall och flaskan stabil.

  Det finns ett större fack som är huvudfacket och på utsidan finns två mindre fack med dragkedja där du snabbt kan fästa småsaker du behöver komma åt. Väskan är maskintvättbar och tillverkad av slitstarkt material.

  8. Storksak Expanderbar skötväska

  Denna skötväska är stor nog att användas som skötväska och som väska vid andra tillfällen. Materialet är vattenavvisande och håller dina prylar torra. Väskan har ett stort huvudfack och på insidan finns fyra mindre fickor att organisera bland materialen, utsidan har även ett extra fack.

  En Storksak utdragbar skötväska kan fästas på vagnen eller bäras över axeln. Det medföljer en praktisk skötbädd som har flera fack för förvaring av saker som behövs vid blöjbyte, såsom gravidolja, blöjor och våtservetter.

  9. Stokke skötväska & ryggsäck

  Stokke kombinerade skötväska och ryggsäck har en stilren design som finns i en mängd olika färger. Väskan kan bäras på ryggen, över axeln eller fästas på vagnen.

  Det finns flera inomhus- och utomhusfack för en bra överblick över nödvändiga tillbehör. Det finns även en ficka som stängs med en vattentät dragkedja. Levereras med matchande plånbok och skötbädd.

  10. Fillikid skötväska Ryggsäck

  Skötväskan från Fillikid kan hängas på barnvagnshandtaget, bäras i handen eller bäras på ett mer ergonomiskt sätt som en ryggsäck. Den har en diskret och stilren design vilket gör att den även kan användas i vardagen när barnet inte är med. Interiören är rymlig och det finns även flera fack för att organisera innehållet.

  På sidorna har den fack lämpliga för termosar eller flaskor och på framsidan finns ytterligare ett fack som stängs med dragkedja. Den kommer också med en bas för blöjbyten.

  Saker att tänka på innan du köper skötväskor

  Det är viktigt att tänka på ditt skötväskaköp innan du går ut i strejk. Skötväskor kan skilja sig mycket när det kommer till funktion, utrymme, olika fack, material och design. Vissa skötväskor är även designade för att fungera som handväska eller vanlig väska, vilket kan vara bra för att väga ditt beslut om du vill kunna använda väskan för andra ändamål.

  Fundera på vad som är viktigt för dig, vad du snabbt behöver komma åt, som gravidolja eller tvätt, och se om det finns fack som passar detta.

  Vad är en skötväska?

  En skötväska är en praktisk väska med alla skötväskor du behöver ha i närheten till din bebis. Dessa är blöjor, tvätt, reps, snacks, välling, bekvämligheter, gravidolja och nappar för att bara nämna några.

  Skötväskan har några praktiska fack så att du enkelt kan ha koll på allt du behöver ha med dig. Denna typ av väska är designad för att fästas på barnvagnens handtag så att den är lättillgänglig hela tiden.

  Hur väljer jag rätt skötväska?

  Att välja skötväska handlar mycket om smak då alla värdesätter olika funktioner på olika sätt. Välj en skötväska som du känner dig bekväm med, är stor nog för dina behov, har tillräckligt med fack för att du ska kunna organisera dig i väskan och ha koll på blöjor, gravidolja, nappar, ombyte och annat a Det är viktigt att vara med dig, på språng med barnen.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy