Bästa Sminkborstar 2022

Att applicera sminkprodukter med händerna är inte hygieniskt och lämnar inte ett särskilt snyggt resultat. Du blir också kladdig på händerna och riskerar att förstöra din makeover totalt. Ett mycket bättre alternativ är att använda sminkborstar.

Idag finns det sminkborstar för till exempel alla möjliga produkter. foundation, puder, rouge, highlighter, ögonskuggor eller för att komponera snygga lena ögonbryn. Med en sminkborste kan du även "blanda" produkterna och få en sminklook som är smidigare och håller bättre.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa sminkborstar

  1. Bäst i testning - måste göra riktiga sminktekniker

  Med Real Techniques Makeup Needs får du ett väldigt bra startset med alla borstar du behöver för att skapa en riktigt bra makeover. Borstarna innehåller en foundationborste, en borste för puder och rouge och en borste du kan använda till concealer eller ögonskuggor. Du får även en sminksvamp som du kan använda både torr och fuktig för att applicera kräm eller flytande foundationprodukter. Det vi verkligen gillar är att borstarna inte lämnar några ränder efter sig, vilket är vanligt för borstar av billigare typer. Så remmarna är väldigt tighta och gör din makeover lättare och bättre under dagen.

  2. Sigma skönhetsborste det mest eftertraktade setet

  Sigma Beauty Brush Set Most Wanted Set består av de mest eftertraktade och populära sminkborstarna från Sigma. Nu kan du enkelt framhäva dina bästa egenskaper med hjälp av highlighting eller varför inte skaffa den där drömbasen som ger en rättvis och fin hudstruktur.

  Totalt hittar du fem olika penslar som kan användas för ögonskugga, skapa rökiga och jämna linjer eller för att sätta och blanda fina skuggor väldigt bra. Borstarna är gjorda av syntetmaterial och håller hög kvalitet. Det betyder att du enkelt kan tvätta borstarna utan att behöva oroa dig för att borsthuvudet ska falla av eller att stråna lossnar.

  3. Ikon Skönhetsborste Kit Amalie

  Om du har en lite tunnare handväska, men ändå vill ha högkvalitativa borstar, är Icon Beauty Amalie Brush ett kit vi kan rekommendera. Detta set består av fem sminkborstar i mycket hög kvalitet och tillverkade av mjuka syntetiska penslar för en perfekt applicering varje gång.

  Till ditt köp får du även en väldigt fin behållare som gör att du kan förvara penslarna på ett säkert sätt. Icon Beauty Brush Kit Amalie innehåller bland annat en borste för bronzer, highlighter, blend och "liner".

  4. Sigma Beauty Essential Kit Professionell borste

  Ibland är det skönt att köpa alla borstar direkt och på så sätt få en full makeover-väska direkt. Med Sigma Beauty Essential Kit Professional Brush hittar du upp till 12 olika sminkborstar gjorda av högkvalitativt och syntetiskt fibröst hår.

  Det är en stor fördel att dessa borstar är designade för att inte absorbera den produkt du behöver, och för att vara skonsamma mot din hud och inte lämna några streck. Appliceringen blir enklare och din makeup blir mycket snyggare.

  5. Set Luxie Rose Gold Piece Makeup Borstar

  Luxie Rose Gold Piece Makeup Brush Set är en annan komplett enhet som består av totalt 12 sminkborstar. Dessa borstar är designade för varje makeoverälskare som vill ha högkvalitativa och effektiva borstar som håller länge. Luxie Rose Gold Piece Makeup Brushes Set är lika passande för dem som precis har börjat med makeup, och för professionella makeover-artister som letar efter det bästa.

  Här hittar du bland annat Luxie Rose Gold Foundation Face Makeup Brush 510 och Luxie Rose Gold Duo Fiber Brush Stippling Face Brush 508, men även Luxie Rose Gold Small Angle Eye Brush 215 och Luxie Rose Gold Small Angle Eye Brush 215. Om med din beställning får du en smidig och bra förvaringsväska i en mycket sockersöt rosa nyans. Perfekt när man ska ut och resa!

  Köpguide – Välj rätt sminkborstar

  Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att välja rätt sminkborstar och för att du ska lyckas med detta kan några bra tips komma till nytta för dig. Här är tre saker som vi tycker är oerhört viktiga att tänka på.

  Användningsområde

  Varför använder du sminkborsten? Välj en borste som faktiskt är framtagen för det ändamålet, t.ex. en stor rund borste för puder eller en smalare och hårdare borste för concealer.

  Kvalitet

  Är högt pris alltid förknippat med hög kvalitet? I de flesta fall ja! Ju högre kvalitet dina borstar har, desto längre kommer du att kunna använda dem utan avbrott.

  Ämne

  Sminkborstar finns i en mängd olika material, men det vanligaste är att använda syntetiskt eller äkta hår. Fördelen med det förstnämnda är förstås att inga djur användes eller skadades för att tillverka produkten.

  Frågor och svar

  Vilka är de bästa sminkborstarna?

  De bästa sminkborstarna för dig beror på varför du vill använda borstarna, vilken budget du har och vilken kvalitet du vill satsa på. Vi tycker att Real Techniques Makeup Must Haves ligger i framkant av bra, högkvalitativa produkter, just för att de är extremt tåliga och tillverkade med väldigt kompakta sulor.

  Visst är de vackra händerna i de vackra färgerna bara en fördel i fransen. Borstarna kan användas till allt från foundation till bronzer och puder, men de fungerar även bra till ögonskuggor och för att skapa en snygg liner och intressant look.

  Hur tvättar och rengör man sminkborstar?

  Sminkborstar måste vara rena för att fungera optimalt och för att inte överföra bakterier till din hud. Du tvättar borstarna enkelt med hjälp av ljummet vatten och diskmedel. Det finns även specifika schampon för sminkborstar som är väldigt bra.

  Kom ihåg att krama ur vattnet ur borsten när du är klar och låt dem sedan torka av sig själva. Borstarna ska vara helt torra före användning.

  Hur förvarar man sminkborstar?

  Sminkborstar förvaras bäst om de kan läggas i en påse framtagen för sminkborstar, men i de flesta fall är det minst lika bra som att stå i en hög burk.

  Här är det viktigt att inte sänka borstens huvud, för att minska risken att den förstörs eller ändras i form.

  Vad är skillnaden mellan dyra och billiga sminkborstar?

  Den största skillnaden mellan billiga och dyra sminkborstar är kvalitet. Billiga sminkborstar kan fungera utmärkt då och då, men det är inte ovanligt att sugrör faller av eller att hela borsthuvudet faller av – främst på grund av svagt lim.

  Dyra borstar är gjorda till en mycket högre kvalitet så att du kommer att använda dem mycket längre.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy