Billigtochbra.se

Bästa Toalettstol 2022

En hemtoalett är naturligt och standard för de flesta, men visste du att du använder den i snitt 10-15 minuter varje dag – ibland mer. Därför är det också givet att man ska ha en toalettstol som är bekväm och passar fint till resten av inredningen.

Idag finns enklare och mer klassiska toalettstolar, samt moderna och mer avancerade alternativ. Vad som passar dig bäst beror helt enkelt på vilken kvalitet och stil du föredrar, samt vad din budget är.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa toalettsits

  1. Bäst i testet - Nautic 1500 toalettsits

  Toalettsits Nautic 1500 är en modern och snygg toalettstol i klassisk design. Toalettsitsen Nautic 1500 har ett utloppsrör som är inbyggt och dolt och du kan enkelt koppla det till golvet.

  För extra lång hållbarhet är toaletten gjord av sintrad och sanitetsstyv sanitetsporslin och den minimalistiska designen gör den mycket enkel att rengöra och hålla ren. Nautic 1500 toalettsits spolas ända upp till sargen och kan förses med vårdsits, armstöd eller lyftunderlag.

  2. IFÖ Toalettsits

  IFÖ toalettsits är idealisk för dig som letar efter en klassisk toalettsits designad med heltäckande cisternlock som säkerställer enklare rengöring. Toaletten har även dubbelspolning och inbyggt S-lås, för en snyggare look.

  Överdraget drar ingen konsolidering och för ditt köp får du även en mjuk sits. IFÖ Toalettstol har en Fresh WC-funktion som eliminerar och minskar dålig lukt.

  3. Nautic 5500 toalettsits

  Med toalettsitsen Nautic 5500 hittar du en toalettstol som passar lika bra i det moderna huset som i sommarstugan eller fritidshuset. Toaletten har ett medföljt fäste som du enkelt skruvar fast och monterar på golvet med bara två skruvar.

  Man kan även använda lim för att fästa den i golvet och snygg design då den lämpar sig för flera olika typer av placering, t.ex. hörnläge. Toalettsitsen Nautic 5500 har S-lås och är 86 cm hög.

  4. Toalettsits monterad på Duravit vägg

  Vill du också ha ett modernt och exklusivt badrum som är lätt att rengöra? Då är det en vägghängd toalettstol du ska satsa på. Vägghängd toalettstol Duravit är en mycket elegant och snygg toalettstol gjord med hård sits i vit och fräsch färg.

  En Duravit vägghängd toalettstol är dessutom fri från spolkanter, vilket gör att du minskar risken för att smuts och bakterier kommer in. Till ditt köp hittar du en gömd Durafix som gör att du kan montera den i väggen på ett snyggt sätt.

  5. Ido Toalettsits

  Ido Toilet Seat är en annan snygg och mycket praktisk vägghängd toalettstol. Ido En toalettstol blir ett väldigt fint komplement i ditt badrum eller varför du inte är på gästtoaletten som du vill göra lite extra exklusivt och snyggt.

  Toalettsitsen har en rekommenderad sitthöjd på 42 cm och levereras tillsammans med koppling för avloppsslang, anslutning och mjuk sits.

  Köpguide – Välj rätt toalettstol

  Dags att välja toalettstol? Då har du mycket att tänka på. Det är viktigt att toalettsitsen i ditt badrum passar och inte är för stor eller för liten, men höjden har stor betydelse samt en garanti. Många moderna toaletter har även funktioner som dubbelspolning och enkelspolning och upphängningen eller monteringsanordningen kan vara olika.

  Längd och höjd – För att du ska kunna sitta bekvämt och ergonomiskt på din toalettstol är det viktigt att passa din längd. Även om det kan låta lite konstigt, rekommenderas du att prova toalettsitsen innan du köper.

  Monterad – I dag drar sig allt fler från golvmonterade toalettstolar för vägghängda. Vägghängt är oftast mer elegant och dessutom lättare att hålla rent och snyggt. Men huruvida du kan använda en vägg eller inte beror på utseendet på din VVS.

  Aspekter – Vilka funktioner är viktiga för dig? Räcker en enkel sköljning eller behöver du också dubbelsköljning? Ska toalettsitsen vara hel eller tvådelad och vilken färg vill du att den ska ha?

  När behöver du använda toalettstolar?

  Det kortaste och enklaste svaret på den frågan är - varje dag! Varje dag behöver du en toalettsits för att möta dina behov.

  Sedan kanske du använder toaletten mer eller mindre ofta än andra, men eftersom den används dagligen är den viktig och nödvändig i varje typ av hus.

  Exit mobile version