Billigtochbra.se

Bästa Utedusch 2022

Har du spenderat många timmar på stranden eller kanske njutit av trädgården med solen skinande starkast? Då kan det vara skönt att ta en sval och skön dusch.

En dusch är en utomhusdusch som placeras, som namnet antyder, utomhus och där man normalt använder solens värme för att värma vattnet.

Den ger ljummen och behaglig vattentemperatur som svalkar och kyler när du behöver den, samtidigt som den hjälper dig att bli av med sand från stranden eller jord från trädgården.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa utomhusdusch

  1. Bäst i testet - Utomhusdusch Pooler i rostfritt stål

  Denna fina utomhusdusch är gjord av högkvalitativt och vackert rostfritt stål och är perfekt för varje modern trädgård. Duschen har en mycket elegant och stilren design med mycket raka former och en tallrik av träplast.

  Här hittar du en handdusch och en takdusch som du kan använda och du växlar enkelt mellan dem vid behov. För en extra bekväm spaupplevelse har utomhusduschen även vertikala massagestrålar.

  2. Solig Demerx utomhusdusch

  Sunny Demerex 35 Split är det perfekta valet för dig som letar efter en tvådelad utomhusdusch som går med solens hjälp. Sunny Demerex 35 Split rymmer 35 liter totalt vatten, vilket motsvarar en dusch på ca 15-20 minuter.

  Det inbyggda blandarsystemet gör att du enkelt kan välja den temperatur du vill ha och därmed komma åt varmvatten, utan extra vattenkostnader. Sunny Demerex 35 Split är lätt att installera och allt du behöver göra är att ansluta trädgårdsslangen till duschen för att starta den.

  3. Milan soldusch med fotdusch

  Visste du att en dusch innan du hoppar i poolen minskar bakterienivåerna med så högt som x200. Med Soldusch Milano med Fotdusch får du en praktisk och enkel utomhusdusch som ger dig tillgång till kallt och varmt vatten på samma gång.

  Duschen är inte bara idealisk för kroppen, den har även en separat slang så att du kan skölja fötterna. Observera att duschen ska placeras på ett soligt och plant ställe, och kopplas till trädgårdsslangen för att fungera.

  4. Soldusch Swimming & Fun Aluminium

  Soldusch Swim & Fun Aluminium är idealisk för dig som letar efter en snygg utomhusdusch med en 18 liters mindre tank som kan ge dig skönt och varmt vatten med en inomhusdusch. Den långa och snygga duschhalsen i aluminium ger Soldusch Swim & Fun Aluminium dess mycket eleganta och moderna känsla, samtidigt som materialet gör den mycket väderbeständig.

  Duschhuvudet har en fyrkantig design och är stor i storleken, så att du kan få den där spa- eller regnskogskänslan i din trädgård.

  5. Gelia Utedusch

  Allt fler vill bidra till miljön och vi hoppas förstås att denna trend håller i sig. Med Gelia Utedusch får du en miljövänlig dusch som rymmer totalt 40 liter och du kopplar enkelt till slangen i trädgården.

  Vattnet värms sedan upp med hjälp av solen och man kan nå en maxtemperatur på 60 grader. Gelia Outdoor Shower har även en fotdusch som ger dig svalt och skönt vatten när du svettas eller går för länge.

  Köpguide – Välj rätt utomhusdusch

  När du ska välja utomhusdusch är det viktigt att först ta reda på vilka alternativ du har och vilka alternativ du har. Det är mycket att tänka på när du gör detta köp. Dessa inkluderar design och materialval, men också VVS-lösningar, installationsmöjligheter, vattenkapacitet och potentiell solenergi. Vi listar tre punkter som vi tror är avgörande för att bli riktigt nöjd.

  Solenergi – Solenergi är det absolut bästa och mest miljövänliga sättet att värma sin utomhusdusch. Du kan enkelt se om en utomhusdusch kan användas med solenergi genom att leta efter svarta eller färgmarkeringar.

  Valet av ämne – Eftersom din dusch kommer att stå utomhus året runt är det viktigt att den tål väder och vind. Ett annat mycket bra alternativ är koppar som är extremt väderbeständigt och tål frost, regn och sol. Trä kan också vara ett alternativ för den som vill ha den där svala, hälsosamma känslan, men kom ihåg att trä behöver underhållas.

  Höjd – Höjden är lätt att glömma när du köper en utomhusdusch, men höjden är väldigt viktig för duschens komfort. Du ska kunna stå under den helt enkelt utan att behöva böja ryggen eller böja nacken.

  När behöver du använda en utomhusdusch?

  En utomhusdusch är perfekt för alla tillfällen där du vill kunna skölja dig efter att ha solat länge i trädgården, jobbat med rabatten och svettats eller besökt stranden och varit full av sand när du kommer hem.

  En utomhusdusch är också väldigt vacker och kommer att vara ett bra komplement till din trädgård.

  Exit mobile version