Bästa Värmeskydd 2022

För dig som använder värmeapparater är det viktigt att alltid ha en värmesköld. På så sätt skyddar du ditt hår från skador när du stylar ditt hår. Det sliter mycket på håret när det kommer till styling generellt, men när det kommer till värmeverktyg i bilden blir det extra slitage.

Det är bäst att se till att håret får lite vila mellan varven. Det kan till exempel vara bra att låta håret självtorka då och då. Det är även bra att ha ett litet hårspa hemma där man använder en bra hårmask och annat som gör håret glatt. Ju mindre stök du har med ditt hår, desto mindre bär du det.

Idag finns det en stor mängd bra värmeskydd på marknaden. Vi har valt ut vår favorit och gjorde vårt bästa i försök. Kolla in vår topplista nedan för tips på de bästa värmeskyddsprodukterna just nu.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa värmeskydd

  1. Bäst i testet - ghd Wetline värmeskydd

  Värmeskyddet från ghd ger en fin volym samtidigt som det har en mjukgörande effekt. Produkten är utvecklad av experter och stylister. Detta resulterar i en felfri look med en elegant look. slät och polerad look vid varje användning.

  Med dubbel aktivering av skyddande polymer och aktiva vårdegenskaper förhindrar detta värmeskydd att hårsäckarna reser sig. Värmeskyddet täcker allt hår och skyddar håret till 100%.

  Formulan är lätt och inga rester av produkten syns efter applicering. Värmeskyddet fungerar förstås oavsett om du är ute efter lockar, föning eller någon annan form av styling.

  2. Maria Nila Heat Protective Cream Heat Spray

  Med detta värmeskydd får du en produkt som är 100% vegansk och helt fri från sulfater och parabener. Han är certifierad av The Vegan Society, Leaping Bunny och PETA.

  Effekten är vårdande, stärkande och förstärkande glans. Dessutom motverkar den frizz, vilket är väldigt positivt för alla hårtyper. Produkten kan användas av alla hårtyper, så om du har skadat hår är detta en produkt som kan användas.

  Den är UV-skyddad på ett sådant sätt att den motstår färgförlust då solens slitage på håret försvinner. Krämformeln är jättebra och återfuktar håret på ett väldigt fint sätt. Doften kommer från ros, äpple och persika.

  3. Kérastase Resistance Thermal Cement

  Den skyddande produkten stärker och bygger upp håret samtidigt som håret repareras och skyddas på ytan. Det är ett snabbverkande värmeskydd eftersom effekten är direktverkande. Detta gör att du kan styla ditt hår direkt efter applicering av produkten.

  Förutom värmeskydd ger produkten även en härlig glans och en härlig lyster. Dessutom innebär det att torktiden blir kortare. Detta värmeskydd är lätt att applicera då allt du behöver göra är att lägga det i ett jämnt lager och fördela det från rötterna ut till ändarna av håret.

  4. Wella Professionals EIMI Pearl Styler

  För den som letar efter en slät stylinggel som ger en fin och fräsch struktur, bra flexibel stabilitet och en vackert glänsande finish är detta rätt produkt. Den skyddar mot solens UV-strålar och håller frisyren på plats.

  Den är väldigt enkel att använda - massera bara in i håret och styla efter behov. Vi gillar också att detta är en prisvärd produkt.

  5. Björn Axén Styling Värmeskydd

  Här har vi värmeskydd som skyddar håret upp till 220 grader. Den har en behaglig lätt formula och fungerar för alla hårtyper. Håret får en fin glans samtidigt som det blir otroligt mjukt och följsamt.

  Håret får en frisk look och känsla och med regelbunden användning blir håret mer motståndskraftigt.

  6. Uniq One All In One-hårbehandling

  Detta är en budgetfavorit med många strängar på sin lyra. Den här produkten fungerar inte bara perfekt som värmeskydd, det är också så att denna semesterprodukt fixar håret på andra sätt.

  Produkten bygger bland annat upp skadat hår och tillför glans. Dessutom tar den bort frizz och gör håret slätt som siden. Den bevarar även färgen och har UVA/UVB-skydd. Håret är också lättare att styla då det gör håret följsamt. Frisyren blir slitstark och fin samtidigt som de kluvna topparna vårdas och håret får ökad integritet.

  7. Sebastian Professional Trilliant Heat Protection

  Med detta värmeskydd får du extra läckerheter på köpet. Det är bland annat på så sätt som detta är en hårvårdsprodukt som ger en fin volym och en väldigt fin, slät, jämn och glansig yta.

  Det är en mångsidig produkt skapad för att behandla ditt och ge ditt hår ett bra värmeskydd och glamorös stil. När du skakar flaskan aktiverar du det "trillianta komplexet". följt av dess utlovade fyllighet och glänsande lyster.

  Spraya produkten i fuktigt hår innan du blåser håret och var noga med att inte överdriva produkten. Om du sprayar på torrt hår för att skydda mot värme och ge lyster bör du vara sparsam med produkten.

  Köpguide – Välj rätt värmeskydd

  Precis som med andra hårvårdsprodukter är det på detta sätt det är oerhört viktigt att välja ett kvalitetsalternativ. I många fall måste du betala extra om du vill ha hårvårdsprodukter av hög kvalitet, men det är det värt när du hittar rätt.

  Inte bara vill du att vissa saker med värmeskydd ska vara tillfredsställda, utan det är väsentligt att det du väljer uppfyller dina krav. Fallet är bland annat att du ska få värmeskydd som luktar dig. Dessutom är det viktigt att det är något över och/eller överkomligt.

  Andra saker du skulle vilja ha med värmeskyddet du väljer är konsistensen, om produkten har många andra bra funktioner och är kompatibel med resten av dina hårvårdsprodukter.

  Andra funktioner kan vara till exempel glanseffekt, volymgiven effekt och många fler. Det är också vanligt att ta bort bra värmeskydd från frizz med mera.

  För att välja rätt värmeskydd gäller det också att hitta ett som finns att köpa på många olika ställen. Det gör allt mycket enklare om du inte behöver springa runt i olika butiker utan att få det värmeskydd du är ute efter.

  När behöver du använda en värmesköld?

  Alla som gör värmestyling behöver värmeskydd. Det spelar ingen roll om det bara är en fön eller plattång, en locktång, vågtång och annat spännande du använder.

  Om du vill hålla ditt hår så fräscht som möjligt och få så lite slitage som möjligt är det så du ska minska värmestylingen och öka den med värmeskydd. Det spelar ingen roll om du värmestylar ofta eller mer sällan – du bör alltid använda en värmesköld.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy