Bästa Vattenflaskan för Barn 2022 » Bäst i test

Ska du på familjeresa? Då är det viktigt att ha med barnets vattenflaska i paketet. Alla behöver fylla den med vatten - stora som små. En trevlig, trevlig flaska att dricka ur är väldigt roligt, speciellt om det är med barnet. Idag finns det vattenflaskor som är speciellt framtagna för mindre barn och som är lätta att öppna och stänga på egen hand. Många spills också, vilket gör dem bra att ha i vagnen eller väskan.

En flaska vatten kan tas med nästan var som helst och kan användas flitigt i många situationer. I den här bästa testversionen kommer du att läsa om dina favoriter. Vi gör en lista över vattenflaskorna i tur och ordning och den bästa vinnaren i försöket istället för nummer ett.

Innehållsförteckning

  8 bästa vattenflaskor för barn

  1. Bäst i testet - Skip Hop Zoo Vattenflaska för barn

  Att gå från en pipmugg till en egen vattenflaska är ett stort steg för många barn och med en Skip Hop Zoo Vattenflaska för barn är det lätt att leka. Denna vattenflaska är försedd med ett sugrör som gör den lätt att dricka.

  När barnet har druckit klart, stäng locket och sugröret viks sedan in för att undvika spill och läckage. Skip Hop Zoo En nappvattenflaska i form av en räv har en väldigt söt design och rymmer 350 ml. Måtten är 7 x 17,5 cm, vilket gör den lätt att bära.

  2. Paw Patrol dricksflaska

  Vad sägs om en flaska vatten dekorerad med Patronernas fyrbenta krigare? Fotpatrullen är precis vad som användes för att skapa en fantastisk vattenflaska som är anpassad för barn och har många bra funktioner.

  Flaskan är både snygg och praktisk och kan matchas med en ryggsäck eller matlåda i samma design. Lap Patrol Drinking Bottle är gjord av plast och fri från farliga kemikalier.

  Liewood Anchor vattenflaska

  Liewood vattenflaska Anke är en vattenflaska som kommer i en behaglig rosa färg och har ett litet kattansikte tryckt på framsidan. Vattenflaskan kommer även i många andra färger som du kan välja mellan och är gjord av stål.

  Tack vare materialvalet kan kalla drycker hållas kalla och varma drycker varma, till exempel när du åker på skridskoåkning och vill ha varm choklad. Termosfunktionen gör att flaskan håller en konstant temperatur mellan 12-24 timmar, beroende på om drycken förvaras varm eller kall.

  4. Tillverkad av Straw of the Deer Friends Straw Bottle

  Done by Deer har skapat en underbar söt och god vattenflaska designad speciellt för små barn. Flaskan är väldigt lätt att greppa och har ett sugrör som fälls in när locket stängs.

  Den läckagesäkra designen gör att du inte behöver oroa dig för spill och extra halm och strumpa ingår i beställningen, så du kan byta vid behov. Sugröret är tillverkat av säker silikon och flaskan tål diskmaskin.

  5. Djurdjungelrisvattenflaska

  Om rosa är ditt barns favoritfärg kommer du att bli nöjd med denna flaska sockervatten från Rice. Med flera olika färger på rosa och djungeldjursmotiv kan ditt barn vara stolt över sin egen flaska på resan, på förskolan eller på gymmet.

  Halmen höjs när locket öppnas och fälls sedan ner när locket stängs. Jungle Animal Rice Water Bottle är tillverkad av återvunnen plast och fri från Bisofenol A.

  6. Herobility nappflaska

  En vattenflaska måste inte bara vara lämplig för äldre barn, utan Herobity har skapat en innovativ och högt ansedd vattenflaska även för de minsta. Istället för sugrör eller strumpa förses vattenflaskan istället med en sugdel som en vanlig nappflaska.

  För att göra den säker för små barn har den ett dubbelt anti-koliksystem och en bröstliknande form på sugdelen, vilket känns så naturligt som möjligt. På grund av flaskans många funktioner är den fantastisk att ta med sig på familjeäventyr. I den nedre behållardelen kan du t.ex. förvara vällingpulver.

  7. Zebra vattenflaska

  Med vattenflaskan från Zebra får ditt barn en praktisk flaska med djur- och naturmotiv. Vattenflaskan är tillverkad i Danmark och kan frysas och maskintvättas för enklare rengöring.

  Dricksnäbben på flaskan kan stängas så att den inte läcker ner i påsen eller vagnen och underlättar naturligtvis för både törstiga föräldrar och barn. Zebra vattenflaska är större i storleken och rymmer totalt 500 ml vätska.

  8. Bear vattenflaska groddar

  Om björnar är ditt barns favoritdjur, måste du titta på 3 björnvattengroddar. Flaskan är gjord av termoplastiskt gummi, polypropen, silikon och tritanplast, med en söt (eller cool) björn på framsidan.

  Från samma serie kan du även hitta matlådor, smörgåspåsar och trasor med samma tema. Perfekt för resan till skolan eller familjen! Tack vare drickpipen i silikon kan även de mindre barnen använda vattenflaskan med bravur.

  Hur rengör man vattenflaskan?

  Att rengöra en vattenflaska kan se olika ut beroende på märke och vilket material den är gjord i. I de flesta fall går det bra att stoppa i diskmaskinen medan andra versioner kräver en handdisk.

  Om du rengör den för hand räcker det med varmt vatten och diskmedel för att rengöra den. Tänk på att tvätta flaskan efter varje användning för att minska risken för bakterietillväxt.

  Ska man välja en vattenflaska eller pipmugg till bebisen?

  Det är upp till dig som förälder att avgöra om en nappvattenflaska är bättre än en pipmugg. Om bebisen är lite större är vattenflaskan ett väldigt praktiskt alternativ och pipmuggen passar bäst för de barn som precis lärt sig att dricka ensamma. Vattenflaskorna designade för barn har praktiska funktioner som underlättar användningen, t.ex. ordentligt skydd, spillskydd och greppfria händer.

  När vi är bäst i testet har vi också en vattenflaska på flaska gjord med mindre minnesvärda barn. Istället för ett vanligt munstycke eller sugrör valde tillverkarna att istället använda en sugdel till nappflaskor. Så det finns vattenflaskor som passar alla åldrar och behov.

  Hur mycket rymmer en nappvattenflaska?

  Vattenflaskor finns i så många storlekar som möjligt och det gör också barnvattenflaskor. De mindre flaskorna rymmer ca 150-200 ml, men utbudet är stort och idag kan man få flaskor så stora som 500 ml. Innan du köper en nappvattenflaska kan det vara en bra idé att överväga användningsområdet.

  Vill du bara ha en flaska vatten som fungerar till vardags så är de flesta vältränade. Om flaskvattnet däremot ska tas med på campingplatser eller längre resor kan det vara bra att investera i ett större alternativ med termosfunktion.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy