Bästa Verktygslåda 2022

Har du verktyg som har hål för buller i verkstaden eller behöver du bra förvaringsutrymme för alla skruvdragare, spikar och hammare? Lösningen på problemet kommer i form av en riktigt bra verktygslåda.

Med en verktygslåda kan du inte bara vara säker på att hålla ordning, utan du kan även förvara verktygen säkert för att minska risken för slitage. Det är också mycket lättare att bära verktygslådan, istället för att försöka få plats med allt i händerna.

Innehållsförteckning

  Testvinnare - Bästa verktygslåda

  1. Bäst i testet - Stanley Toolbox 1-95-618

  Stanley Toolbox 1-95-618 50 cm är en större verktygslåda som rymmer det mesta. Verktygslådan är utrustad med en dubbel sortimentslåda och har ett långt och kraftigt metallgångjärn för att säkerställa säker transport av tunga laster.

  Verktygslådan har även ett ergonomiskt och bekvämt handtag i sidomaterial och låshål förberedda för den som vill. Stanley Toolbox 1-95-618 är tillverkad av metall och finns i tre olika storlekar.

  2. Holzmann verktygslåda i 86 delar

  Vill du ha en verktygslåda redan packad och klar? Då är det klart verktygslådan Holzmann 86 - bit som du bör titta närmare på. Denna verktygslåda kommer i stark och slitstark metall målad i en vacker röd färg.

  I verktygslådan hittar du upp till 86 olika verktyg och delar som skruvmejslar, hammare, tång och mycket mer. Verktygslådan är färdig och är ett bra komplement till verkstaden eller lagret för alla gör-det-själv-fans.

  3. Makita Toolbox P-83842

  Med Makita Toolbox P-83842 får du en mycket stor och praktisk verktygslåda med gott om förvaringsutrymme och fack. Denna verktygslåda är gjord av slitstark plast och har en öppen design så att du snabbt kan komma åt dina verktyg.

  Makita P-83842 verktygslådan är utrustad med ett stort ordentligt handtag som gör den lätt att flytta och verktygslådan kan även staplas och kan fästas med snäpplås.

  4. Millarco verktygslåda

  Behöver du verkligen utrymme och har tillräckligt med verktyg att förvara? Med Millarco Toolbox får du en verktygslåda som är gjord i en mycket stark och stabil konstruktion och har rejäla spännen i slitstark metall. Verktygslådan mäter 58 cm i längd och är designad för att klara många verktyg och höga vikter.

  Det ergonomiska handtaget är tillverkat i aluminium och Millarco Toolbox har även en mobil avdelare så att du själv kan välja design på lådan. Millarco Toolbox håller mycket hög kvalitet och lämpar sig för både hemmabruk och professionellt arbete.

  5. Stanley Toolbox 1-95-649

  Stanley Toolbox 1-95-649 är en 24-tums verktygslåda som du enkelt kan bära eller dra med dig när du behöver den. Verktygslådan är utrustad med hjul och ett långt handtag för optimal ergonomi.

  Verktygslådan är tillverkad med en sortimentslåda och rymmer allt från större verktyg till mindre verktyg till perfektion. Det gör att du enkelt kan lyfta allt från skruvar och muttrar till större och tyngre borrar.

  Köpguide - Välj rätt verktygslåda

  Att veta vilken verktygslåda man ska välja är inte alltid det lättaste. Det finns många verktygslådor i olika utföranden, storlekar och prisklasser. Här behöver du bland annat tänka på materialval, men även vattentäthet, viktkapacitet, konstruktion och funktioner. Vi har listat tre punkter som vi anser är extra viktiga att hålla koll på.

  Viktkapacitet Behöver du bara förvara hammare, måttband och skruvmejsel kan du välja vilken verktygslåda som helst, men för större borrar och tyngre verktyg måste du se till att verktygslådan har rätt viktkapacitet och klarar vikten.

  Storlek och vikt - Se till att du väljer en verktygslåda som är tillräckligt stor för att rymma alla dina verktyg som du vill förvara. Det finns många olika storlekar att välja mellan, från väldigt små till väldigt stora. Här bör du också tänka på vikten av verktygslådan när den är tom.

  Ämne – Två material används främst för att skapa verktygslådor – metall eller plast. De som är gjorda av plast är mycket lättare i vikt och du behöver inte oroa dig för att de rostar. Metalllådor är dock starkare och klarar extrema förhållanden mycket bättre.

  När behöver du använda en verktygslåda?

  Verktygslådan är lika praktisk för dig som hemsnickare som den är för den professionella hantverkaren. Verktygslådan är utmärkt för att använda och förvara verktyg på ett praktiskt och säkert sätt.

  Det gör det också lättare att arbeta, eftersom du har alla verktyg i närheten.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy