Bästa Vetekudde 2022

Vetekudden har länge varit ett av de bästa hjälpmedlen när du vill lindra stress, muskelvärk eller ledvärk. Kudden är en mycket bra källa till värme och avkoppling, speciellt under vintermånaderna då du kan behöva en högre sannolikhetsfaktor hemma.

I många fall kan dock vetekudden även kylas, så att du kan använda den för att lindra träningsvärk eller svullnad. Tack vare sin mångsidighet kan den användas på många olika områden, t.ex. mage, ben, axlar eller nacke.

Innehållsförteckning

  Just nu bästsäljande vetekuddar hos

  Testvinnare - Bästa vetekudde

  1. Bäst i testet - MirakelDESIGN Mirakelväska

  Det finns ingen mindre än MirakelDESIGN bakom denna vetekudde som kallas Mirakelpåsen - och det är precis vad det är. Med hjälp av detta piller kan du inte bara få värmen i kroppen en kall dag och lindra muskelvärk, utan du kan även kyla av dig ömma och svullna fötter eller bli av med träningsvärk.

  Kudden kan kylas och värmas efter behov och är utrustad med upp till sex kanaler. Kuddens material är sammansatt av svenskt vete och termosexbehandlade organiskt material och kudden har en dimension på 131x126x163 mm.

  2. Viking Blond Vetekudde

  Med denna fina vetekudde i vit färg får du en produkt som är speciellt framtagen för att ge avslappning och värme. Vetekudden kan användas för att lindra träningsvärk, mensvärk och muskelvärk, men den är också idealisk vid stress, ryggsmärtor eller magsmärtor.

  Överdraget är av bomull och linne och kan tas av för tvätt i tvättmaskin. Kudden mäter totalt 52 x 18 cm och är fylld med KRAV-odlat svenskt vete.

  3. Bejlas Gift Yxa Vetevärmare

  Axet Gift Bejlas En vetevärmare är en mycket praktisk vetekudde som enkelt värms upp med mikrovågsfyllning. Kudden kan användas bakom axlarna, på ryggen eller på annat önskvärt ställe för att ge avslappning för hela kroppen.

  Örngott är tillverkat av 100% linne och är helt luktfritt, vilket gör det även lämpligt för allergiker. Inuti kudden hittar du även 100% odlat vete on demand och det betyder att all vetekudde är CE-märkt. Måtten är 20 x 55 cm.

  4. Vete Menuett kuddar

  Vetekudde från Menuett är en smidig och praktisk vetekudde som du enkelt kan ta med dig på resan, till jobbet eller med dig i sängen. Vetekudden är försedd med sydda smörjmedel och har ett avtagbart tvättbart överdrag.

  Eftersom vetekudden kan kylas och värmas kan du använda den för att dra fördel av stela axlar, svullna fötter, kalla fötter, ryggsmärtor och mycket mer. Lägg den i frysen för att hålla den kall eller uppvärmd i mikrovågsugn.

  5. Axet vete kuddar

  En vetekudde kan inte bara användas för att lindra smärta eller bli av med svullnad, utan den är också bra när du behöver slappna av och när du försöker slappna av. Vetekuddar Axet är en skön mjuk vetekudde med en vacker och lugnande lavendeldoft.

  Kudden kan med fördel placeras bakom dina axlar och nacke, men den kan även läggas över magen för att lindra mensvärk. Örngott är tillverkat av 100% mjukt linne och kan tvättas i maskin.

  Köpguide – Välj rätt vetekudde

  När det är dags att köpa en vetekudde finns det tre saker vi tycker är oerhört viktiga att tänka på. Du behöver bland annat fundera på om du vill ha en kudde med eller utan el, men du behöver också fundera på tygvalet för att göra kudden lätt att hålla ren.

  Elektricitet – Vill du att kudden ska kunna värmas med hjälp av el eller normal mängd varmvatten? Elektriska vetekuddar är dyrare i inköp, men de värms också upp mycket snabbare och kan hålla värmen bättre.

  Utan el – En kudde utan el är idealisk för den som vill kunna ta med sig vetekudden på t ex resa eller använda den på olika ställen. Kudden värms med varmt vatten eller i mikrovågsugn. Nackdelen är att värmen inte går att reglera och försvinner snabbare.

  Valet av tyg – Eftersom en vetekudde används relativt ofta måste man tänka lite extra när det kommer till material. Det är bäst att välja produkter som är gjorda av linne eller bomull och har ett avtagbart tyg som kan tvättas i maskin.

  När behöver man använda en vetekudde?

  Som redan nämnt kan du använda vetekudden när du vill kyla eller värma ett område på kroppen. Du kan t ex använda den när du känner smärta och stelhet i nacke och axlar, men den kan också lindra konditionsvärk, mensvärk och svullnad.

  Kudden är idealisk för alla som vill ha ett snabbt och enkelt sätt att koppla av eller varva ner eller som ofta har problem med ledvärk.

  DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Go up

  Vår webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer om hur vi samlar in och använder denna information under sidan sekretesspolicy